Društvo

HOROR U BEOGRADU: Karate trener obljubio učenicu (13)

Objavljeno: 25.05.2016 | 11:31Izvor: Kurir

Trener karatea B. Z. (57), iz jednog beogradskog kluba, uhapšen je zbog sumnje da je pre nekoliko dana obljubio svoju učenicu R. A. (13).

Na saslušanju u policiji karatista je tvrdio da nije kriv i da je devojčica na sve samovoljno pristala.

- Devojčica, koja već duže vremena redovno ide u beogradski karate klub, bila je meta svog trenera kome je najviše verovala. Ona se prošle nedelje požalila majci da ju je upravo on dodirivao po grudima i intimnim delovima tela. Odmah nakon ovog saznanja, uplašena majka slučaj je prijavila policiji, ali i odvela dete kod lekara. Na svu sreću kod deteta nisu konstatovane povrede - objašnjava naš sagovornik.

Policija je odmah nakon prijave uhapsila i obesnog trenera, koji je u prvi mah delovao iznenađeno, ali je na kraju priznao da jeste dodirivao učenicu, ali da „nije to radio samo po svojoj volji, već da je i ona pristala“.

Njemu je napisana krivična prijava za obljubu deteta koje je rođeno 2002. godine.

Inače, on do sada nije imao ovakve nagone prema učenicama, pa se svi iz njegovog okruženja čude šta mu se dogodilo pre nekoliko dana.

Nažalost, obljuba deteta u Srbiji nije retko krivično delo, a i poznati su hapšeni upravo zbog sklonosti ka maloletnicima. Jedan od njih je glumac Goran Jevtić (37). Osnovno javno tužilaštvo u Somboru optužilo ga je zbog sumnje da je izvršio obljubu maloletne osobe u tom gradu prošle godine. Somborsko Osnovno javno tužilaštvo optužnim predlogom od 16. juna tereti Jevtića za krivično delo obljube nad nemoćnim licem, za koje je zaprećena kazna od dve do deset godina, kao i za krivično delo nedozvoljene polne radnje, za koje je predviđena novčana ili kazna zatvora do tri godine.

Silovatelj završio školsku psihologiju

Trener karatea B.Z. (57) iz Beograda diplomirao je na Filozofskom fakultetu školsku psihologiju-pedagogiju. On je osnovao pre više od dvadeset godina karate klub u kom radi kao glavni instruktor. Poznat je po nizu priznanja u Srbiji, ali i širom sveta u ovom sportu.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u