Društvo

HOROR: Smrskao joj glavu je jer se previše šminkala!

Objavljeno: 22.07.2014 | 18:25Izvor: Telegraf.rs

Obdukcijom je utvrđeno da je Hilda Luinović (29), rodom iz Sandžaka ubijena udarcima u glavu i da joj je prerezan vrat. Ona je u stanu u kome je pronađena, živela sa trogodišnjom ćerkom

Hilda Luinović (29), rodom iz Sandžaka, brutalno je ubijena u svom stanu ufrankfurtskom naselju Nid. Policija je njeno telo pronašla nakon što su njeni prijatelji policiji prijavili da je nestala.

Poznanici tvrde da je Hilda posle razvoda započela vezu s jednim muslimanom. On je navodno veoma pobožan i smetalo mu je što se Hilda previše šminka i doteruje. Kako navode nemački mediji, Hilda je bila veoma lepa žena, po zanimanju šminkerka i kozmetičarka.

Hildine komšije tvrde da se u njenom stanu često čula galama, da je jednom neki muškarac vikao ispred zgrade, i da je zbog toga dolazila i policija, ali zasad niko ne može da potvrdi da je ljubavni sukob i doveo do krvave tragedije, prenosi “Blic”. Policija nije saopštila da li je neko uhapšen zbog ubistva.

Obdukcijom je utvrđeno da je devojka ubijena udarcima u glavu i da joj je prerezan vrat. Ona je u stanu u kome je pronađena, živela sa trogodišnjom ćerkom. Nemački mediji navode da je u aprilu ove godine Hilda policiji prijavila da se zbog svoje porodice oseća ugroženo.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u