Društvo

HOĆE LI NEKO KAZNITI OVOG MANIJAKA? Autoprevoz Kikinda ĆUTI, policija NE REAGUJE

Objavljeno: 06.10.2015 | 17:47Izvor: Telegraf.rs

Redakcija Telegrafa juče i danas nije uspela da dođe do nadležnih u kompaniji "Autoprevoz Kikinda" kako bi dobila odgovor da li će bahati vozač snositi odgovornost za svoj postupak

Niko od nadležnih još uvek nije reagovao na bahatu vožnju vozača autobusa “Autoprevoz Kikinda” koji se na putu Beograd – Zrenjanin, kada je preticao kolonu vozila, zamalo nije zakucao u autmobil marke “reno”, čiji je vozač morao da izleti sa puta kako bi izbegao sudar.

Redakcija Telegrafa juče i danas nije uspela da dođe do nadležnih u kompaniji “Autoprevoz Kikinda” kako bi dobila odgovor da li će vozač koji je grubo prekršio saobraćajna pravila i ugrozio živote putnika u autobusu, kao i onih u automobilima iz suprotnog smera, snositi odgovornost.

Na našu molbu da juče razgovaramo sa nekim od nadležnih dobili smo odgovor da direktor “Autoprevoza” nije trenutno u kancelariji, te da zovemo za pola sata. Posle pola sata dobili smo isti odgovor, ali da se javimo “malo kasnije”. Posle još jednog sata ljubazna sekretarica je zapisala broj našeg novinara i obećala da će ga direktor uskoro nazvati.

Kako ni do kasnih popodnevnih sati još uvek nismo primili poziv direktora odlučili smo da još jednom pozovemo, ali je odgovor ponovo bio da nije tu.

Policija takođe još uvek nije reagovala na šokantan snimak koji smo juče objavili i na kome se vidi da je tragedija izbegnuta samo zahvaljujući pukoj sreći.

Pogledajte snimak:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u