Društvo

Goranu Jevtiću ODLOŽENO SUĐENJE u slučaju OBLJUBE MALOLETNIKA, jer se teško razboleo?

Objavljeno: 27.05.2016 | 11:19Izvor: Telegraf.rs

Jevtića optužnica tereti da je juna 2014. godine u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru izvršio obljubu nad nemoćnim licem, maloletnim L. K.

Suđenje glumcu Goranu Jevtiću za obljubu maloletnog L. K. (17) juče je odloženo pošto se, kako je odbrana obrazložila, razboleo.

Tada je izgledao sasvim zdravo, inače, osam dana pre jučerašnjeg ročišta imao nezvanične informacije da će Jevtić tražiti odlaganje suđenja zbog bolesti, što se na kraju i desilo.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Iako se suđenje odvija iza zatvorenih vrata, ročište je odloženo zbog toga što je Jevtićev advokat Vladimir Horovic sudu preneo informaciju da je njegov klijent teško bolestan i da ne može da prisustvuje pretresu. U tu svrhu je priložio i medicinsku dokumentaciju, ali u kratkom razgovoru, nije želeo da dalje komentariše ovaj slučaj.

Pomenuto ročište trebalo je da bude drugo pojavljivanje glumca pred Osnovnim sudom u Somboru, odnosno prvo nakon što je niz njegovih zahteva za izuzeće sudova i tužilaštava zaduženih za ovaj predmet odbijeno, prenosi Blic.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Podsećamo, Jevtićev advokat je nakon prvog ročišta u oktobru 2015. zatražio izuzeće kompletnog somborskog pravosuđa: Višeg i Osnovnog tužioca, njegovih zamenika i predsednika suda, jer smatra da je sud pristrasan na glumčevu štetu. Apelacioni sud u Novom Sadu mesec dana kasnije odbio je ove zahteve.

Jevtića optužnica tereti da je juna 2014. godine u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru izvršio obljubu nad nemoćnim licem, maloletnim L. K. Pošto su saznali šta se u toaletu dogodilo, dečakovi roditelji su podneli krivičnu prijavu protiv glumca. Nešto više od godinu dana kasnije, tužilaštvo je podiglo optužnicu za događaj za koji je glumac tvrdio da je u pitanju “glupost”.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u