Društvo

(FOTO SMS) GREB SREĆKA POSVAĐALA KOLEGINICE, A SAD SE KLUPKO ODMOTAVA: SMS otkriva njihov DOGOVOR!

Objavljeno: 26.04.2017 | 12:22Izvor: Kurir

GORNJI MILANOVAC - Boško Vukčević, pravni zastupnik Vesne Pavlović, Gornjomilanovčanke koja je na lutriji dobila 3 miliona dinara, kaže da ona nije imala nikakav dogovor sa koleginicama oko podele novca od premije.

Kao potvrdu ovakvih tvrdnji on je sudu dostavio SMS komunikaciju između njegove klijentkinje i Marije Kalojević i Jovane Đorđević, koje su je tužile smatrajući da im sleduje po 800.000 dinara.

Foto: MoravainfoFoto: Moravainfo

- Iz komunikacije vođene između Vesne Pavlović i Jovane Đorđević samo dan pre nego je moja klijentkinja osvojila premiju, nesporno se vidi da je svaka od njih igrala sama za sebe, kupujući lutrijske srećke od svog novca i da su samostalno raspolagale dobicima i samostalno snosile teret gubitaka, te da su se međusobno informisale o dobicima i gubicima koje su u tim prilikama ostvarivale - ističe Vukčević u izjavi za Morava info.

On je podsetio da je Jovana Đorđević od njegove klijentkinje 9. marta dobila 100.000 dinara na ime časti.

Foto: MoravainfoFoto: Moravainfo

- Đorđevićeva je to u tužbi priznala, imenovana u tužbi i priznala, a mi sada tražimo da taj iznos bude vraćen zbog grube nezahvalnosti. Takođe, nije tačno da su Marija i Jovana tražile po 800.000 dinara, već je dana 10. marta Marija Kalojević putem vajber poruke tražila po milion, a tek u tužbi je traženo 800.000, odnosno 700.000 dinara -ističe advokat Vukčević.

Marija i Jovana (Foto: Moravainfo)Marija i Jovana (Foto: Moravainfo)

Prema njegovim rečima, na Vesnu Pavlović vršen je psihološki pritisak kako bi postupila protivno svojoj volji i podelila svoj dobitak sa Marijom i Jovanom. On naglašava i da je predmet pred sudom, koji je jedini nadležan da odluči o ovoj vrsti zahteva.

Foto: MoravainfoFoto: Moravainfo

- Na suprotnoj strani je teret dokazivanja navodnog usmenog sporazuma, što se u pravu označava terminom probatio diabolica – zaključuje Boško Vukčević.

Podsetimo, Marija Kalojević i Jovana Đorđević iz Gornjeg Milanovca tužile su svoju sugrađanku i koleginicu Vesnu Pavlović, jer im nije isplatila dogovorenu sumu nakon što su sve tri dobile na instant lutriji ’’Kolo sreće’’ Državne lutrije Srbije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u