Društvo

(FOTO) PRETUČENA MILICA DABOVIĆ KRIJE MODRICE: Košarkašica pod kapuljačom napustila Prvi osnovni sud

Objavljeno: 20.02.2017 | 20:21Izvor: Kurir

Milica Dabović je u pratnji starije gospođe napustila Prvi osnovni sud na Novom Beogradu gde je bila da da izjavu jer ju je njen, sada već bivši dečko, navodno pretukao.

Milica se prilikom izlaska iz stanice trudila da sakrije lice od fotoreportera, a kapuljaču je držala preko glave i nakon što je ušla u automobil.

Foto: Dragan Kadić

Ona nije bila raspoložena da daje izjave novinarima već je samo par puta uzviknula "Stop nasilju!", a na pitanje novinara da li je istina da ju je Simon davio i šamarao kratko je odgovorila "Pitajte njega.."

Foto: Dragan KadićFoto: Dragan Kadić

Podsećamo, proslavljena košarkašica je prijavila da ju je njen dečko Šime Šiklić Simon fizički zlostavljao. On je u zakonskom roku priveden na saslušanje. Protiv njega je podneta krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti.

Foto: Dragan KadićFoto: Dragan Kadić

Posle saslušanja u Tužilaštvu, Šiklić je pušten da se brani sa slobode, ali mu je zabranjeno da prilazi košarkašici i oduzet mu je pasoš.

U ekskluzivnoj izjavi za Kurir ona je to potvrdila da ju je Simon fizički zlostavljao:

- Istina je da je Simon nakon svađe nasrnuo na mene i pretukao me. Ovo želim da kažem javno jer sam i sama pre dva meseca učestvovala u kampanji Kurira Stop nasilju, ne sluteći da će me stići takva sudbina. Prijavila sam ga policiji, sada je sve na državnim organima! Hoću samo da poručim da niko ne treba da trpi nasilje - rekla je Milica za Kurir.

Foto: Dragan Kadić
Ona se povodom toga uključila i u emisiju "150 minuta" i kroz suze i jecaje otkrila šta se dogodilo.

"Potresena sam i šokirana. Ništa, došlo je do svađe i verbalnog napada. On je mene uhvatio za vrat, malo me davio, malo me šamarao. Moram tako da kažem da bih ublažila to sada jer znam da ljudi to gledaju. Ja sam ga terala da napusti moj stan gde je došao", rekla je košarkašica a onda zamolila da je javnost ne uznemirava.

"To je jedna velika istina, ja sam baš u toj kampanji "stop nasilju" i molim vas da me razumete jer je to moja privatna stvar. Došli ste do mene, izašla sam vam u susret a ne znam trenutno ni gde se nalazim, ni šta da radim od svog života. Treba mi odmor, i nemojte molim vas. Samo me poštedite i hvala vam na razumevanju", kroz suze je ispričala Milica.

Šime Šiklić, zvani Simon, je priveden na saslušanje. Protiv njega je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje. Kako su u pitanju lakše telesne povrede, za ovo krivično delo mu je zaprećeno kazna zatvora od 6 meseci do 5 godina zatvora.

 

(EPK)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u