Društvo

(FOTO) POVEZALA IH SUDBINA: Prvi je došao Jeleni na grob i doneo joj crveni cvet...

Objavljeno: 29.08.2016 | 12:06Izvor: Kurir

BEOGRAD - Dejan (18) prvi je jutros došao na grob brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), doneo joj crveni gerber i sveću da je zapali za pokoj duše...

Došao je odmah posle majstora kamenorezaca koji su jutros obavljali poslednje pripreme za postavljanje spomenika koji će joj danas u 11 sati na groblju zbeg u Borči otkriti suprug Zoran Marjanović.

Foto: Zorana JevtićFoto: Zorana Jevtić

Dejan je Jelenin komšija i danas slavi punolestvo, puni 18 godina na dan kada je rođena i Jelena. Doneo joj je crveni gerber i sveću, čekao da majstori završe pa da joj oda poštu...

Na grob joj je došao jer su rođeni istog dana, mnogo ju je voleo i poštovao a i trčali su zajedno.

Dejan je ispričao da je Jelena prema njemu bila izuzetno fina i prijatna posebno kada mu je preminuo otac, kog je i Jelena prerano izgubila.

 

Foto: Zorana JevtićFoto: Zorana Jevtić

Dejanu je otac umro prošle godine, pa kad god ocu na grob on i Jeleni donese cveće. Dejanu gubitak oca nije jedina tragedija u porodici. Ovaj mladić je i brat od tetke male Milice Rakić koja je za vreme bombardovanja 1999. poginula od NATO gelera sedeći na noši u svojoj kući u Batajnici.

- Voleo sam da slušam Jelenine pesme, posebno kad je pevala “Kafana je moja sudbina” Tome Zdravkovića  -ispričao je mladić.

Foto: Zorana JevtićFoto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Jelena je svirepo ubijena 2. aprila na nasipu u Borči dok je trčala. Njen ubica još nije pronađen.

Uoči današnjeg otkrivanja spomenika, suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović kaže da ni posle više od četiri meseca bol za ubijenom suprugom ne prolazi.

 

Foto: Zorana JevtićFoto: Zorana Jevtić

- Iz dana u dan sve nam je teže. Jeca nedostaje svima nama, ali Jani najviše. Kad nju vidim koliko pati za majkom, srce mi se cepa - kaže Marjanović.

Foto: Kurir/Privatna arhivaFoto: Kurir/Privatna arhiva

On dodaje da su planirali da spomenik podignu na njen rođendan i u tome su uspeli.

- Spomenik je gotov. Pored stiha koji sam vam dao i koji ste objavili u Kuriru, biće još jedan na levoj strani knjige. Potom ćemo otići da upalimo sveće i na Jecin grob položiti 33 crvene ruže. Za svaku godinu po jednu - objašnjava Zoran.

Njihova ćerkica Jana biće za to vreme

(J. Rafailović)



Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u