Društvo

(FOTO) IZGORELE DVE ŽENE I DETE! Detalji stravičnog sudara kod Srbobrana, IZVLAČENJE UGLJENISANIH TELA TRAJALO DVA SATA!

Objavljeno: 27.04.2017 | 13:18Izvor: medio.rs

Kornelija Baćanski (33) iz Srbobrana, njen sin Nikola (12) i Stoja Ljubišić (29), stradali u "renou" koji se posle sudara sa "polom" zapalio. U "polu" teško povređen bračni par iz Subotice

Kornelija Baćinski (33), njen sin Nikola (12) i prijateljica Stoja Ljubišić (29) iz Srbobrana izgoreli su u automobilu "reno skenik" posle direktnog sudara sa "folksvagenom polo", u kom je teško povređen bračni par A. B. i D. B. iz Subotice. Stravična nesreća dogodila se juče oko 13 sati na putu između Srbobrana i Feketića.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, izgleda da je "reno" novosadskih tablica iz za sada nepoznatog razloga prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa "polom" subotičke registracije. Od siline udara, "reno" je sleteo sa puta i zapalio se, a onda je verovatno eksplodirao rezervoar. Od automobila ništa nije ostalo.

Izvlačenje ugljenisanih tela poginulih iz uništenog vozila trajalo je skoro dva sata. Posle obdukcije posmrtnih ostataka biće poznato da li su živi izgoreli ili su poginuli već prilikom sudara.

Informer

- Obavljen je uviđaj, ali će tokom dalje istrage biti utvrđeni detalji ove strašne tragedije. Za sada je izvesno da je došlo do direktnog sudara dva vozila, posle čega je jedno od njih sletelo s puta i zapalilo se. Za troje putnika u njemu nije bilo spasa. Uslovi za vožnju su bili dobri, tako da je najverovatniji uzrok nesreće velika brzina - kaže naš izvor iz policije.

U drugom automobilu pak bio je bračni par A. B. i D. B. iz Subotice. Oni su sa teškim povredama prebačeni u bolnicu u Vrbasu, gde su operisani i lekari se bore za njihov život.

Meštanin Srbobrana koji često prolazi tom deonicom puta kaže da se u neposrednoj blizini mesta udesa nalazi oštra krivina.- Ko je "iseče", odnosno pređe u levu traku, nema šanse da se brzo vrati u svoju ako mu neko vozilo naiđe u susret. Pored toga, krivina nije pregledna, tako da vozač kasno može uočiti da li mu neko dolazi u susret. Verovatno se to sada desilo - kaže ovaj sagovornik.

Inače, Kornelija, samohrana majka, vraćala se sa sinom i prijateljicom iz Subotice gde je, kako kažu njeni prijatelji iz Srbobrana, išla da sređuje papire za dobijanje mađarskog pasoša.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u