Društvo

(FOTO) BATINA UDOVICA SLOMLJENA: Ljubavi, razum ne može da shvati da te više nema!

Objavljeno: 26.05.2016 | 11:09Izvor: medio.rs

Udovica legendarnog Velimira Bate Živojinovića Lula potpuno je slomljena zbog smrti čoveka sa kojim je bila 56 godina. Ona se od ljubavi svog života oprostila emotivnim rečima, a prijatelji porodice kažu da je skrhana bolom iako se trudi da sačuva vedar duh

Žena koju je naš Bata voleo do smrti napisala je u čitulji da je i on bio njena jedina ljubav:

- Moja jedina ljubavi, dragi moj Bato, dok srce treperi, razum ne može da shvati da te nema. Svaka moja misao, svaki moj uzdah u tebi su i uz tebe. Moje si sve. I juče, i sada, i zauvek. Voli te tvoja Lula - napisala je nesrećna žena.

Kako tvrde prijatelji porodice, ona je neutešna otkako je saznala da je u nedelju uveče preminuo njen suprug. Prijaju joj posete brojnih prijatelja, jer su ona i Bata uvek voleli društvo.

Miljko: Razdire me neizdrživ bol

Batin sin Miljko takođe se emotivnom čituljom oprostio od oca. On je priznao da je neutešan:

- Dragi moj oče, neizdrživ bol nas razdire, ali danas ne želimo da budemo tužni. Kao što si nas učio i vaspitavao celog života, hoćemo i sada da budemo vedri sećajući se svih onih mudrih reči, nežnosti i topline koje si nam darovao. Ogromna praznina je pred nama, ali tvoj osmeh i dobri duh biće nam vodiči preko svih provalija i stradanja. Voli te tvoj sin. 

Trudi se da bude jaka, ali je bol ipak razdire. Kada smo pokušali da stupimo u kontakt sa Lulom, javila nam se žena koja joj pomaže u kući i potvrdila da ona nije u dobrom stanju.

- Luli je skočio pritisak. Teško joj je. Dala sam joj tabletu za smirenje, pa je legla da spava - ispričala nam je kućna pomoćnica porodice Živojinović.

Lula se ipak trudi da ne klone duhom zbog svoje dece Jelene i Miljka, ali i unuka Jelisavete, Dine, Julijane, Velimira, Milene i Obrada. I oni su se oprostili od svog oca i dede.

- Naš voljeni, ljubljeni i nezaboravni Batko, ponosni smo što smo bili deo tvog života, što si nas vodio mudro, odlučno, besprekorno i dosledno sve ove godine i sa lakoćom učinio da prevazilazimo teškoće uz ljubav, praštanje i veru. Naša su srca ispunjena ljubavlju za tebe, uvek ćeš biti uz nas i nadalje - napisali su oni u svojoj oproštajnoj čitulji.

Jelena stigla sa Kube, Lula je dočekala

Batina ćerka Jelena stigla je u utorak kasno uveče u Beograd iz Kube. Ona je pre toga posetila brata Miljka u Parizu, koji zbog poternice ne može da dođe na očevu sahranu. Nju je na aerodromu dočekala majka Lula, koja nije imala snage da priča za Informer. One su se izgrlile kad su se videle, a Jelena je pokušala da nam se osmehne, kako bi po Batinom oprobanom receptu oterala tugu. Sa majkom podruku krenula je do njihovog stana kako bi završile poslednje pripreme za sahranu svog Bate.

OGROMNA LJUBAV
Svaka moja misao, svaki moj uzdah u tebi su i uz tebe. Moje si sve. I juče, i sada, i zauvek
Lula Živojinović

Informer.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u