Društvo

FILMSKA POTERA HEROJA POLICAJCA NA ZVEZDARI: Jurio lopova, zaustavio tramvaj, pa ženi vratio pare!

Objavljeno: 09.02.2016 | 14:06Izvor: Telegraf.rs

Na Zvezdari se sinoć, malo pre ponoći, odigrala filmska potera koja je okončana kada je policajac Dejan Savić u civilu pratio a zatim zaustavio tramvaj u kom je bio razbojnik, koji je uz pretnju šrafcigerom od radnice trafike oteo novac

Policajac Dejan Savić, uhvatio je sinoć razbojnika koji je uz pretnju šrafcigerom oteo novac ženi utrafici. Vraćajući se kući s posla u Zemunu, i to u civilu, policajac je oko 23 sata čuo zapomaganje žene koja je trčala Bulevarom kralja Aleksandra. 

Svi redom prolaznici su je izbegavali za razliku od policajca koji je odmah prišao uplakanoj ženi, i predstavio joj se.

Kako saznajemo, žena je završavala smenu u trafici kada joj je u objekat ušao muškarac sa šalom preko lica, zapretio, stavio šrafciger na vrat i uzeo joj veću količinu novca.

Samo što mu je prodavačica opisala razbojnika, Savić je ugledao čoveka koji je odgovarao opisu. Razbojnik je u tom trenutku bio udaljen oko sto metara od njih i ulazio je u tramvaj. Policajac je izvadio službenu legitimaciju, na semaforu je prišao jednom automobilu, predstavio se vozaču i zamolio da sustignu jedan tramvaj.

Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography

Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography

Na raskrsnici Bulevara i Pop Stojanove ulice Savić je izašao iz automobila, sa službenom legitomaciji u ruci zaustavio je tramvaj i ušao u njega. Odmah je ugledao razbojnika, pretresao ga, pronašao šrafciger i but para. Izveo je napadača iz tramvaja, vezao ga, pozvao 192 i prodavačicu kojoj je vratio novac.

(E. T.)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u