Društvo

EVO ZAŠTO SU MOSTOVI U BEOGRADU SINOĆ BILI BLOKIRANI: Njih je policija tražila u Vihoru! Akcije se nastavljaju širom Srbije!

Objavljeno: 23.09.2017 | 14:12Izvor: Kurir

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su tokom prethodne noći beogradska i policija u Prijepolju sprovele sveobuhvatnu kontrolu saobraćaja sa ciljem pronalaska lica po poternici, narkotika, nelegalnog oružja i predmeta koji potiču ili su u vezi sa izvršenjem krivičnog dela.

 

 

Kako je istaknuto, time je demonstrirana spremnost policije da u najkraćem vremenu podignu resurse i postupanje na najviši nivo, kako bi se zaštitila bezbednost građana, njihova imovina i obavila kontrola lica i vozila, pri čemu je mogućnost bekstva takvih lica svedena na minimum. 

Na osnovu obavljenih akcija u Beogradu i Prijepolju, zaključeno je da MUP može u svakom trenutku da garantuje bezbednosnu zaštitu građana i imovine i hvatanje izvršioca krivičnog dela u najkraćem vremenskom intervalu.

View image on Twitter
View image on Twitter

Iz MUP je najavljeno da će se i ubuduće nastaviti sa takvim aktivnostima na teritoriji svih policijskih uprava, u cilju maksimalne zaštite bezbednosti građana.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u