Društvo

Evo ko je posljednji vidio živu Jelenu, a da nisu Marjanovići! Pjevačicina sestra otkrila detalje koji mogu sve da promijene!

Objavljeno: 23.09.2017 | 16:37Izvor: Blic

Pjevačicina sestra Teodora ispričala je nove, do sada nepoznate detalje.

 Posljednji put da je neko vidio živu Jelenu Krsmanović, a da nije član porodice Marjanović, bilo je u petak, 1. aprila, u 17.30 sati, istog dana je mogla da bude ubijena! – ovako za “Blic” priča Teodora Krsmanović (19) iz Kraljeva, sestra od strica ubijene srbijanske pjevačice Jelene Krsmanović. Ona je u potresnoj ispovijesti za “Blic” ispričala zašto se porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, kao i do kojih frapantnih zaključaka su tokom istrage došli.

Jedan od najinteresantnijih podataka je upravo onaj na koji mnogi dokazi navode – Jelena je mogla da bude ubijena mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila.

Krsmanovići, familija ubijene pjevačice, tvrde upravo da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gdje je njeno tijelo pronađeno 3. aprila 2016. godine posle oko 20 sati potrage.

– Pričali smo sa forenzičarima koje smo angažovali, i oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu – navodi sestra Jelene Krsmanović.

Jelenu su u petak posljednji put vidjeli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović.

– Ona je posljednji put viđena u petak, 1. aprila, u 17.30 sati. Nakon što je uzela dijete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je poslije toga niko nije ni vidio ni čuo – ističe Teodora koja je odlučna u namjeri da moraju razriješiti ubistvo njene sestre.

 

Ovo baca sjenku na navodni razgovor majke i kćerke: navodno, Jelena Krsmanović je dok je trčala na nasipu u nekom trenutku telefonom pozvala svoju majku s kojom je kratko razgovarala. Međutim, sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala s srbijanskom pjevačicom ili je neko simulirao njen glas.

Kako ističe Teodora, njena porodica angažovala je Centar za forenzička ispitivanja kako bi se došlo do novih dokaza.

– Dogovorili smo se da sve podatke koje sakupimo dostavimo policiji i tužilaštvu jer nam je bilo bitno da ne postoji sujeta, već da se riješi ubistvo – zaključuje mlađa sestra ubijene pjevačice s kojom je, inače, bila jako bliska.

Na navode Vladimira Marjanovića, oca Zorana Marjanovića, da je u ubistvo umiješan i tajkun, ljubavnik pjevačice, mlada Teodora odsječno tvrdi da tako nešto nije moguće.

– Nemoguće je da je Jelena bila u vezi s drugim muškarcem jer je non-stop bila u kući i imala obaveze oko kćerke, bila je porodična žena. Svi su znali gdje se ona tih dana kretala. Kuća, vrtić, posjeta majci u bolnici. Drugo, apsolutno je non-stop bila sa Zoranom, i nikada se nisu odvajali. Čak i kada je bila van kuće, non-stop je bila na vezi s njim, a pritom joj je čitao sve poruke – i na telefonu i na Fejsbuku – navodi Jelenina sestra.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u