Društvo

DRAMA U TRSTENIKU! Devojka raskinula s njim, on je OTEO, ZAKLJUČAO I TUKAO 30 SATI!

Objavljeno: 28.02.2017 | 09:36Izvor: medio.rs

Aleksandar S. (35) iz Trstenika za vikend je oteo svoju devojku E. S. jer više nije htela da se zabavlja sa njim i zaključao je i maltretirao u svom stanu

Policija je na osnovu dojave pronašla stan u kojem je bila zarobljena devojka, oslobodila je i uhapsila nasilnika.

Nesrećna devojka je oslobođena posle 30 sati drame, a nasilniku je određeno zadržavanje. U krivičnoj prijavi E. S. navodi da ju je dečko Aleksandar zaključao i tukao u stanu jer više nije želela da bude u vezi s njim.

Ona je u jednom trenutku uspela da se domogne telefona i pozove policiju.

- Inspektori su devojku zatekli uplakanu i sa modricama po telu. Ona je odmah ispričala da ju je dečko zaključao u stanu i da ju je mučio. Dok je pričala policajcima šta joj se sve dogodilo, nasilnik joj je pretio da će "zažaliti zbog svega što mu je uradila" - saznajemo iz iztvora bliskih istrazi. 

Nasilnik je priveden i odmah mu je određeno zadržavanje  do 48 sati, a devojka je upućena na lekarski pregled.

- Ona je rekla da je preživela psihičku i fizičku torturu, ali da nije silovana. Ispričala je da ju je u svoj stan uveo i zaključao u subotu u 22 sata i da ga je od tada, pa narednih 30 sati, molila da je pusti. Međutim, svaki put kada bi jače zaplakala, on bi je udario - dodaje izvor.

S druge strane, uhapšeni nasilnik se navodno pravdao policiji da je "hteo samo malo da je zaplaši", ali da nije hteo da je povredi, već da je ubedi da mu se vrati.

informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u