Društvo

DRAMA U SRPSKOM PORODILIŠTU Lopov se prerušio u doktora, ukrao lekove i opljačkao trudnicu!

Objavljeno: 24.07.2017 | 14:26Izvor: Blic

Nepoznati muškarac u noći između srede i četvrtka oko tri sata ušao je u porodilište Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici i ukrao ampule "bensedina", a usput je trudnici koja uskoro treba da se porodi ukrao 20 evra.

Zasad neidentifikovani lopov liftom je ušao u mitrovačko porodilište i ukrao kutiju sa deset ampula "bensedina". Iz apartmana u kome je boravila pacijentkinja koja čeka porođaj, i koja je u tom momentu spavala, lopov je ukrao novac, javlja Blic.

- Moja žena, koja leži na tom odeljenju, kaže da je ispala prava drama. Navodno je uzeo i doktorski mantil da bi prošao neprimetno - kaže suprug jedne od porodilja.

"Blic" od zaposlenih u ovoj medicinskoj ustanovi saznaje da je lopova snimila kamera kod portirskih prostorija na ulazu u bolnicu.

Služba obezbeđenja Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici slučaj je odmah prijavila policiji, koja još traga za počiniocem, za koga se veruje da je zavisnik od droge.

- Nemoguće je sprečiti ovakve situacije koje su, nažalost, sve češća pojava u našim bolnicama i domovima zdravlja, jer je narkomanija pošast ovog društva. Ljudi cirkulišu po odeljenjima, obilaze pacijente, donose pidžame, lekove, otvara se istorija bolesti, tu je rodbina, i provuku se i nepoželjne osobe. Mi ne možemo bolnice pretvoriti u zatvore, niti imamo uslova da zaposlimo po 50 radnika obezbeđenja da naoružani dežuraju pred svakim odeljenjem - kaže prim. dr Duško Madžić, načelnik Službe ginekologije i akušerstva Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u