Društvo

DRAMA NA SNIMANJU EMISIJE IZVEDI ME: Učesnica prijavila pokušaj silovanja u motelu!

Objavljeno: 20.04.2017 | 10:11Izvor: Kurir

Policija je navodno pozvala na razgovor i mladića koji je optužen za pljačku i pokušaj silovanja, kao i nekoliko svedoka.

BEOGRAD - Ivana K., učesnica emisije „Izvedi me“, koji se prikazuje na RTV Pink, juče je prijavila policiji da ju je drugi učesnik tog televizijskog programa najpre opljačkao, a potom pokušao da siluje u jednom motelu na Kružnom putu u naselju Kijevo, gde su prethodno snimali šou.

Kako Kurir saznaje, Ivana K. je juče ujutro podnela prijavu policiji u Rakovici, tvrdeći da ju je „kolega“ iz šoua tokom noći najpre opljačkao, a potom fizički napao i pokušao da je siluje.

"S obzirom na to da su u pitanju teške optužbe, policija je odmah reagovala i trenutno se svi njeni navodi ispituju", kazao je za Kurir izvor upoznat s događajima iz motela na Kružnom putu.


Kako Kurir saznaje, Ivana K. je navodno bila u teškom psihičkom stanju kada je policiji davala iskaz, zbog čega je naposletku odvedena u odgovarajuću medicinsku ustanovu kako bi joj se pružila pomoć.

Policija je navodno pozvala na razgovor i mladića koji je optužen za pljačku i pokušaj silovanja, kao i nekoliko svedoka.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u