Društvo

DRAMA NA BULEVARU: Policajac Dejan K. spasao bebu iz zaključanog auta

Objavljeno: 28.06.2016 | 14:09Izvor: Telegraf.rs

Žena je ostavila četvoromesečnu bebu na zadnjem sedištu u kolima, nakon što je zatvorila vrata, automobil se automatski zaključao...

Prava drama odigravala se juče u poslepodnevnim satima na Zelenom bulevaru u Boru, kada je nakon polučasovne agonije, saobraćajac Dejan Krstić spasao četvoromesečnu bebu iz zaključanog automobila.

Dete koje se gušilo više od 20 minuta, u parkiranom vozilu i bez nadzora, ostavila je njegova majka.

Kako saznajemo, žena je oko 16 časova parkirala auto “audi A3″ i otišla do obližnje banke. Četvoromesečnu bebu je ostavila na zadnjem sedištu, a ključ je zaboravila u bravi. Nakon što je zatvorila vrata, automobil se automatski zaključao.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

– Dete je u automobilu provelo oko dvadesetak minuta . Video sam uspaničenu majku, koja je, nakon što se vratila iz banke shvatila da joj je ključ ostao u bravi. Dete je bilo zarobljeno unutra na visokoj temperaturi. Panično, počela je da doziva pomoć – ispričao je za Večernje novosti jedan od očevidaca.

Prolaznici su shvatili šta se događa, ali nisu mogli da pomognu. Dete nije bilo vezano i propalo je između sedišta. Agoniju vidno potresene žene, prekinuo je policajac Dejan Krstić koji je utrčao u obližnju mesaru, uzeo sataru kojom je razbio staklo i bebu izvukao na sigurno.

Dete je odmah prevezno u obližnju bolnicu. Kako saznajemo, nakon ukazane lekarske pomoći, četvoromesečna beba nije životno ugrožena.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u