Društvo

DOŽIVEO SUDBINU SVOJE ŽRTVE: Ubio 2008. beskućnika, sad njega prebili nasmrt!

Objavljeno: 01.07.2016 | 10:11Izvor: Telegraf.rs

Erdeljan je policiji poznat od ranije po krađama, koristio je socijalnu pomoć i narodnu kuhinju. Kada je izašao iz zatvora lutao je po Kikindi i družio se sa sumnjivim tipovima

Beskućnika Zorana Erdeljana (50) iz Kikinde u nedelju su rano ujutru brutalno pretukli Dušan D. (25) i S. F. (17), a juče je preminuo od posledica batina u novosadskom Urgentnom centru. On je pre tri meseca izašao iz zatvora u kome je bio od 2008. godine jer je brutano mučio i na smrt pretukao prijatelja Milana Đ. (70) u čijoj kući je živeo.

Erdeljan je policiji poznat od ranije po krađama, koristio je  socijalnu pomoć i narodnu kuhinju. Kada je izašao iz zatvora lutao je po Kikindi i družio se sa sumnjivim tipovima.

Komšije ubijenog Kikinđanina još se sećaju stravičnog zločina iz 2008. godine. Tada je krvavom epilogu prethodila pijanka u stanu domaćina Milana Đ, koga su kasnije na smrt pretukli Erdeljan i njegov prijatelj.

Foto: Milena Đorđević, Flickr/N. Feans

Foto: Milena Đorđević, Flickr/N. Feans

– Često su navraćali da prespavaju kod starca, koji je živeo sam. Kada je Erdeljanov drug zaspao omamljen rakijom, on je počeo da bije Milana. Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je starca ponižavao, naterao ga je da ga oralno zadovoljava – priča komšija svirepo ubijenog Milana.

Nakon bezumnog batinjanja, Erdeljan i njegov drug su pobegli iz kuće.

Posle hapšenja policije Erdeljan je detaljno opisao orgijanje nad starcem koji mu je pružio krov nad glavom i priznao zločin.

Dušan D. je imao problem sa narkoticima, a nedavno se predstavljao kao policajac u civilu, zaustavljao zabezeknute bicikliste i naplaćivao im kazne.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u