Društvo

DOGAĐAJ GODINE: Ako imate KUCU ILI MACU morate, ali MORATE da budete na HIPODROMU 3. i 4. septembra!

Objavljeno: 29.08.2016 | 15:00Izvor: Telegraf.rs

Dođite na nesvakidašnje druženje i neviđenu zabavu koja se po prvi put organizuje na ovim prostorima - samo za ljubimce i njihove prijatelje, a posebno one najmlađe. Ulaz je besplatan, a program traje od 10 do 18 časova u subotu i nedelju 3. i 4. septembra

Ljubitelji životinja, kinolozi, groomeri, odgajivači, dreseri, veterinari, proizvođači hrane i opreme za ljubimce, felinolozi, sokolari, poznate ličnosti sa svojim ljubimcima i mnogi mnogi drugi, svi na jednom mestu zajedno.

Specijalan program pripremili smo za najmlađe – zabavni parkpozorišne predstaveneobična takmičenjakreativne i edukativne radionice uživo sa ljubimcimaškola jahanja, mala škola dresure i odgovornog vlasništva, druženje sa klovnovima i neobičnim ljubimcima, gosti iznenađenja, sve u svemu kompletna vikend zabava za čitavu porodicu, a posebno za naše najmlađe koji će kroz druženje i zabavu upoznati sve blagodeti koje ljubimac donosi, ali i sve odgovornosti koje sa sobom ova obaveza nosi.

Subota je rezervisana za reviju šampionskih pasa svih rasa, prvu ovakve vrste na našim prostorima i, takođe ekskluzivno, prvo revijalno takmičenje najboljih groomera Srbije koji će na licu mesta besplatno ulepšavati ljubimce onih vlasnika koji to budu želeli. Organizovali smo i besplatne veterinarske preglede na licu mesta, razgovore sa poznatim domaćim odgajivačima i kinolozima, a poseban deo programa posvetili smo i udomljavanju napuštenih kuca iz beogradskih azila. Za sve one koji udome neku od napuštenih kuca očekuju izuzetne nagrade i poklon vaučeri.

Na naše veliko zadovoljstvo, po prvi put domaćoj javnosti i to na Pets & Friends festivalu predstaviće se Animal Rescue Serbia, grupa izuzetnih volontera i ljubitelja životinja koji su do sada spasili živote velikom broju ljubimaca naših sugrađana iz raznih nevolja.

Na samom otvaranju najmlađe očekuje pozorišna predstava iznenađenja, nakon čega je zakazano agiliti takmičenje u kojem će se pojaviti sve sami šampioni u ovom najboljem sportu za pse.

U nedelju, drugog dana velike zabave, zakazali smo fenomenalnu izložbu maca, a među učesnicama biće i onih napuštenih, koje će, nadamo se, na ovom druženju pronaći i svoje nove vlasnike, koje takođe očekuju fenomenalni poklon vaučeri.

Foto: Promo

Foto: Promo

Svojih “pet minuta” imaće i ljubitelji konja kojima će se predstaviti trenutno najbolje škole jahanja na ovim prostorima, a za ljubitelje egzotičnih životinja pripremili smo posebno iznenađenje zajedno sa našim prijateljima iz prvog u Beogradu “Javnog akvarijuma i tropikarijuma”.

Zato, za sebe i svog ljubimca obavezno rezervišite vikend 3. i 4. septembra (10-18h) za događaj koji Beograd još nije video!

Vidimo se!

PETS & FRIENDS
Hipodrom, 3-4. septembar (10-18h)

VAŽNA NAPOMENA: ULAZ JE SLOBODAN ZA SVE POSETIOCE ALI JE POTREBNO DA NJIHOVI PSI I MACE BUDU ČIPOVANI (ŠTO JE UJEDNO I ZAKONSKA OBAVEZA VLASNIKA LJUBIMACA), A ONI KOJI TO DO SAD NISU BIĆE U MOGUĆNOSTI DA TO UČINE NA LICU MESTA!

 

 

(Telegraf.rs/PR)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u