Društvo

Devojčici stigla poruka, poljubila je brata, pa se obesila: Detalji tragedije u Boru

Objavljeno: 03.12.2016 | 00:12Izvor: Telegraf.rs

Pročitala je poruku, a onda ustala, poljubila brata i rođaku i rekla da ide da naloži kotao za grejanje u prostoriji iza kuće

M. G. (15) iz Bora, koja je pronađena prošle noći obešena u svojoj kući u blizini sela zlot kod Bora, pre nego što se odlučila na taj korak primila je poruku na mobilni telefon a zatim poljubila brata. 

Prema pisanju Srpskog telegrafa, tinejdžerka je u četvrtak uveče sedela i razgovarala sa bratom (maćehinim sinom), i jednom rođakom, dok su roditelji i deda bili odsutni.

– U jednom momentu stigla joj je poruka na mobilni telefon. Ona ju je pročitala, a onda ustala, poljubila brata i rođaku i rekla da ide da naloži kotao za grejanje u prostoriji iza kuće. Veselo je istrčala iz kuće i ništa nije ukazivalo na ovu tragediju – kaže izvor blizak ustrazi.

Da se nešto čudno dešava posumnjao je devojčicin otac Dragan.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

– Otac je više puta zvao ćerku na telefon, ali se ona nije javljala. Posle toga pozvao je njenog brata i pitao šta se dešava. Dečak je rekao da je ona otišla da naloži kotao i da se još nije vratila – kaže izvor.

Nesretnu devojčicu obešenu o gredu kanapom za vezivanje sena pronašao je, upravo, njen brat. Devojčica nije ostavila oproštajno pismo.

(Telegraf.rs / Srpski telegraf)

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u