Društvo

DETALJI KRVAVE DRAME U RAKOVICI: Ranila muža samostrelom, PA JURILA ZA NJIM DA GA DOKRAJČI!

Objavljeno: 22.02.2017 | 09:41Izvor: medio.rs

Lidija Milivojević (32) posle svađe u stanu strelom pogodila Dušana u stomak, a onda ga ranjenog jurila po zgradi da ga dokrajči. Kod njih nađena falsifikovana dokumenta

Lidija Milivojević (32) juče je u stanu u beogradskoj opštini Rakovica samostrelom ranila u stomak muža Dušana (39), a onda ga jurila po zgradi da ga dokrajči još jednom strelom! Brzom intervencijom policije Lidija je razoružana i uhapšena, a Dušan je zbrinut u bolnici.

Oboje supružnika imaju zajedno skoro 600 krivičnih prijava zbog falsifikovanja i krađa, a kod njih je nađeno mnoštvo lažnih dokumenata!

Izvor iz istrage kaže da se krvava porodična drama odigrala u iznajmljenom stanu u Ulici Slavka Rodića. Dušan i Lidija su se posvađali oko šest sati ujutro, pa je razjarena žena zgrabila revolver i pucala u muža.

- Komšije su izjavile da se iz stana u kom su živeli Milivojevići čula malo glasnija polemika, ali im to nije ličilo na neku žestoku svađu. U jednom trenutku Dušan je istrčao iz stana obliven krvlju i pao u hodniku - kaže sagovornik Informera blizak istrazi.

Jedan komšija je pozvao policiju i Hitnu pomoć, pa je istrčao iz stana i zaključao zgradu kako Lidija ne bi pobegla.

- Kad je patrola stigla na lice mesta, ranjeni Dušan je ležao u hodniku. Prethodno je u stanu uspeo da iščupa strelu iz stomaka. U tom trenutku iz stana je izašla njegova žena sa samostrelom i krenula prema njemu. Policajci su jedva uspeli da savladaju razjarenu ženu i oduzmu joj samostrel kojim je bila rešena da dokrajči muža. Ona je u drugoj ruci držala kofer, u kom su pronađena lažna dokumenta supružnika, kao i pištolj - kaže naš izvor.

Dušan je prevezen u Urgentni centar, gde je operisan. Njegovo stanje je stabilno i nije životno ugrožen.

- Lidija je u početku odbijala da razgovara sa policajcima i nije želela da kaže razlog zbog kog je pucala u supruga. Ona je čak dala i lažna imena i za sebe i za supruga, i tek kasnije je utvrđen njihov pravi identitet. U jednom trenutku, dok su policajci razgovarali s njom, počela je da se trese kao da je u narkomanskoj krizi, i da se žali da joj je loše, pa je i ona prevezena na VMA - objašnjava naš sagovornik.

Inače, Dušan i Lidija su poznati policiji po prevarama i falsifikovanju, kao i po krađama, nasilničkom ponašanju i tučama. Za Dušanom je raspisana poternica, a u dosijeu ima oko 300 prijava zbog prevara, falsifikovanja i krađa u poslednjih dvadesetak godina. Lidija je takođe dobro poznata policiji, a i registrovana je kao zavisnik. U njenom dosijeu ima oko 290 prijava, uglavnom zbog prevara. 

Komšija: Lidija jaka kao muškarac!

Supružnici Dušan i Lidija Milivojević su pre tri meseca iznajmili stan u kom se odigrala drama. Komšije kažu da nisu znali čime se bave Milivojevići, a iz razgovora sa njima čuli su da Lidija u Svrljigu ima sina od 10 godina.
- Dušan je debeljuškast, ali za nju mogu da kažem da je bila jaka kao muško. Nešto smo ovde radili po zgradi, pa su i oni prenosili neke džakove cementa. Ona ih je nosila kao perce! Ja ih nikada ranije nisam čuo da se svađaju ili tuku - kaže komšija.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u