Društvo

DEDA (84) JE IZAŠAO SA BLIZNAKINJAMA (17): Nećete verovati šta se desilo kad ih je odveo u stan

Objavljeno: 29.11.2014 | 00:58Izvor: Telegraf.rs

Dve tinejdžerke su opljačkale deku, tako što su ga zavezale i uzele mu sav novac i kreditne kartice, ostavljajući ga samog u njegovom stanu u Njujorku

Pol Aronson (84) pokušao je da ostvari kontakt za osobama ženskog pola preko veb stranice za upoznavanje sklapanje novih parova i potencijalnih veza.Međutim, ovaj stariji Njujorčanin nije očekivao da će ugovoreni sastanak sa Šajnom Foster (17) krenuti u sasvim drugom smeru.

Na početnoj stranici ovog sajta predstavljen je moto i cilj ove ideje, a to je “Veza na tvoj način- Mesto gde lepi i uspešni ljudi stvaraju obostrano korisne odnose”. Ovaj deka je otišao na prvi sastanak sa sedamnaestogodišnjakinjom, koja je već na drugi sastanak povela i svoju sestru, posle čega je usledila pljačka njihovog izabranika.

Njih troje su večerali u skupom i luksuznom restoranu, a onda ih je pratilac pozvao u svoj stan, kako se navodi u policijskim i sudskim dokumentima. Tamo su stvari izmakle kontroli kada su bliznakinje uzele od muškarca 420 dolara i kreditne kartice, nakon čega su otišle u kupovinu šminke.

- Tražio je stvari koje nisam htela da uradim. Ružan je, star i odvratan. Zavezala sam ga, uzela mu novac i otišla. Počela sam da se ježim od njega - rekla je tinejdžerka detektivima.

- Stari je prijavio mene? Ne razumem zašto - izjavila je Šajna.

Advokat njene sestre Šalajne navodi da je njegov klijent nevin i da ona nije učestvovala u krivičnom delu koje je izvela njena sestra. Ipak, obe sestre se terete za otmicu, provalu, razbojništvo i napad, pa su iz tih razloga zadržane bez mogućnosti uslovne slobode.

Protiv Aronsona neće biti podnesena prijava, jer prema tamošnjem zakonudevojke imaju dovoljno godina za pristanak na seksualne odnose.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u