Društvo

Darko Šarić: Kažu da sam kupio pola Srbije. To nije tačno!

Objavljeno: 21.05.2015 | 14:15Izvor: Telegraf.rs

- Nema ovde ni P od prljavog novca, ako ima, stavite me na stub srama. Kažu da sam kupio pola Srbije, evo tu sam, pa da vidimo. S tim hotelima iz optužnice nemam ništa - poručio je narko bos u Specijalnom sudu u Beogradu

Darko Šarić, koji se osim za sverc 5,7 tona kokaina sumnjiči i da je u legalne tokove u Srbiji ubacio preko 22 miliona evra, zarađena od droge, izjavio je danas u Specijalnom sudu u Beogradu da su sve njegove transakcije “čiste” i da nema reči o prljavom novcu.

– Nema tu reč protiv reči, za sve postoje dokazi – rekao je optuženi, koji danas prvi put iznosi odbranu na optužbe za pranje novca.

Šarić je na početku izlaganja rekao da ima materijalne dokaze i izvode banaka o svemu što govori i pozvao ponovo da o navodnom pranju dela novca od 7,2 miliona evra, sud pozove i pita Ljubišu Buhu Čumeta.

– Nema ovde ni P od prljavog novca, ako ima, stavite me na stub srama. Kažu da sam kupio pola Srbije, evo tu sam, pa da vidimo. Sa tim hotelima iz optužnice ja nemam ništa, tačno je samo da sam hteo da kupim Mitrosrem, jer sam nameravao da se bavim poljoprivredom – rekao je Šarić negirajući navode optužnice.

Printskrin: Youtube/b92rtv

Printskrin: Youtube/b92rtv

On je potvrdio da je Miroslav Mišković firmi Finansijski anđeli uplatio 5,5 miliona evra, ali da ta kompanija nije imala nikakve veze s njim.

Šarić je rekao i da je početak poslovanja u Srbiji počeo prodajom Stampe Vacu, od čega mu je na račun leglo oko 27 miliona evra, čistog novca.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u