Društvo

DA TETA ČOKOLADU, A TI KUPI NEŠTO KOD MENE: Beograđani o akciji deljenja čokoladica u prevozu

Objavljeno: 19.09.2014 | 17:23Izvor: Telegraf.rs

Pre nekoliko dana, kontrolori su sproveli akciju deljenja "Štarkovih" čokoladica putnicima gradskog prevoza koji kupuju karte. Simpatična akcija ovog javnog preduzeća izazvala je različite reakcije. Telegraf je sproveo anketu, a evo šta naši sugrađani zapravo misle

U GSP “Beograd” odlučili su da čokoladicama nagrade putnike gradskog prevoza koji kupuju karte. Međutim, simpatična akcija ovog javnog preduzeća je izazvala različite reakcije. Sproveli smo anketu kako bismo saznali šta naši sugrađani zapravo misle.

U saradnji sa “Soko štarkom”, kontrolori su delili čokoladice putnicima u gradskom javnom prevozu koji imaju kupljenu kartu. Iako je ova akcija trajala kratko, mnogi sugrađani su burno odreagovali, a stavovi su podeljeni.

Foto: Beoinfo

Foto: Beoinfo

Neki smatraju da je akcija deljenja čokoladica lep gest, dok su daleko brojniji oni koji misle da je deljenje čokoladica sramotno i da je ovo samo još jedna u nizu “manipulacija Beograđana”.

Pogledajte šta Beograđani misle o deljenju čokoladica:

Podsećamo da je kontrola putnika u gradskom javnom prevozu pojačana od 1. septembra, kao i da je prihod od prodaje karata porastao za 30 odsto.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u