Društvo

DA SAM ZAKON VEŠALA BIH GA: Ispovest majke devojčice (13) iz Vranja koju je obljubio pedofil (37)

Objavljeno: 09.10.2016 | 09:28Izvor: Telegraf.rs

- Obećala je da neće više nikada da se vidi sa njim, ali... On joj kupuje poklone, od igračaka do parfema. I drugarice su joj govorile i sve je prihvatala dok se on ne pojavi - priča majka devojčice

Verica Stanisavljević (43) iz Vranja, majka devojlice (13) koju je mesecima proganjao sugrađanin N. S. (37) kaže da bi muškarca koji je ljubio njenu ćerku ispred škole “Radoje Domanović”, vešala. Ona ističe da je ogorčena jer je dotičnog manijaka već prijavljivala, a on je i dalje na slobodi.

Verica priča da je njihova golgota počela u julu mesecu ove godine, kada je policiji i tužilaštvu prijavila nestanak ćerke.

– S Nenadom se upoznala preko fejsbuka. Otišla je kod tetke, muževljeve sestre, a nije se vratila kući jer ju je N. S. odveo u Vranjsku Banju i hteo da se oženi njom. Sve to je sprečila policija nakon moje prijave i ja sam se nadala da će pedofil tada biti zatvoren. Da sam zakon, ja bih ga vešala – kaže ona za Kurir.

Na pitanje da li se možda njena ćerka zaljubila u čoveka koji može otac da joj bude, Verica navodi:

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

– Ona je dete. Džaba joj pričaš kada je on zavodi ispred škole. Srećom, oni nisu bili zajedno.Obećala je da neće više nikada da se vidi sa njim, ali… On joj kupuje poklone, od igračaka do parfema. I drugarice su joj govorile i sve je prihvatala dok se on ne pojavi.

Majka kaže da je ponovo prijavila pedofila kada je ćerka u ponedeljak počela da se  otruje.

– Uplašila se da će on da nas ubije, kako joj je pretio. Kupila je “analgin” i popila nekoliko tableta – tvrdi Verica Stanisavljević.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u