Društvo

CRNE SVATOVE SPREMAMO UMESTO VESELJA: Strašne reči bake devojčice koju je ubila munja u Aleksandrovcu

Objavljeno: 27.07.2016 | 10:07Izvor: Telegraf.rs

- Bile su vesele devojke, i ona i Anđela, nije ih držalo mesto. I u ponedeljak su išle na bazen da se vide sa starim društvom, bile su baš raspoložene - jecajući kaže baka Ivane Ivanović

Baka Ivane Ivanović (15), jedne od devojčica koju je ubila munja kada je u Aleksandrovac došla iz Švajcarske, kaže da je njena unuka bila vesela i posebno se radovala svadbi svoje sestre.

- Bile su vesele devojke, i ona i Anđela, nije ih držalo mesto. I u ponedeljak su išle na bazen da se vide sa starim društvom, bile su baš raspoložene. Zabrinula sam se kada sam videla da dolazi oluja, ali ni sanjala nisam da će deca stradati od udara munja - jecajuci je za Informer rekla baka Ivane Ivanović i dodala:

- Pripremali smo udaju jedne od Ivaninih starijih sestara, a bratanac iz familije najavio je ženidbu sina. Umesto veselja, spremamo crne svatove. Našu Ivanu će, izgleda, roditelji sahraniti u Švajcarskoj, a njenu drugaricu Anđelu u sredu ispraćaju u Aleksandrovcu.

Foto: Facebook/Kud Sveti Sava Zug, beginningtobird

Foto: Facebook/Kud Sveti Sava Zug, beginningtobird

Podsetimo, Anđela je preminula na licu mesta, dok je Ivana u komi prebačena u kruševačku bolnicu. Lekari na internom odeljenju više od sat i po vremena pokušavali su da je reanimiraju, ali nisu uspeli. Prema nezvaničnim informacijama, Ivana je preminula nešto posle 20.30 sati.

Meteorolog Časlav Stanojević rekao je da bi trebalo pokrenuti policijsku istragu kako se desilo da na ulici u gradu poginu dve devojčice od udara munje i da li je Hala sportova, pored koje se to dogodilo, imala ispravan gromobran.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u