Društvo

CELA SRBIJA PLJUJE PO OVIM KUKAVICAMA: Devojku napali na stanici, a niko nije skupio hrabrost da je odbrani!

Objavljeno: 05.07.2015 | 22:55Izvor: Telegraf.rs

M. K. iz Beograda je imala na stanici kod Ušća užasno iskustvo, kada su dva mladića pokušali da je kidnapuju. Na stanici je bilo ljudi, a najtužnija stvar je što niko nije reagovao na pokušaj otmice, pa čak ni petorica momaka na klupi iza nje

Preksinoć je postavljen status na fejsbuku od strane M.K. u kojem je opisala svoje traumatsko iskustvo. Ono što je napisano na statusu je ujedno i jezivo, ali i sramotno, pa je nakon velikog deljenja statusa devojke, koja je bila žrtva pokušaja otmice, eventualnog silovanja, ili nečega još drastičnijeg, ona postala tema o kojoj svi pričaju.

Na stanici 75-ce kod Ušća, 4.jula oko 00:30 posle ponoći, zaustavio se automobil u kome su bila dvojica mladića, i pokušavali M.K. da uvedu u auto. Na početku su pokušali da je uvedu u kola na “fin” način, ali posle više ubeđivanja, jedan od njih je izašao i krenuo na silu da je gura u auto.

Devojka se otrgla, i jasno stavila do znanja da neće sa momcima ući u kola, nakon čega su oni ubrzo odustali i otišli. Najtužnija stvar od svega je što su ljudi na stanici stajali i nemo gledali, dok se pred njihovim očima odigravao užasan zločin.

Devojka je živa i zdrava, ali je zato prošla kroz užasno traumatsko iskustvo, i najviše od svega razočarala se u ljude koji su bili u blizini, a nisu reagovali kada su videli da se nešto dešava.

Printskrin: Facebook

Printskrin: Facebook


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u