Društvo

CECA I SAŠA SU BILI NARKOMANI SA 14 GODINA: Onda su se okrenuli Bogu, u braku su 29 godina i IMAJU TROJE DECE! (FOTO)

Objavljeno: 25.11.2015 | 15:21Izvor: Telegraf.rs

Onda su došli do raskrsnice kada su morali da odluče kojim će putem krenuti, da nastave svoj sunovrat ili se otrezne i počnu novi život

Svetlana Ivanović i njen suprug Saša Ivanović poznaju se još od rane mladosti, onda kada su bili u potrazi za sobom, okrenuti panku, otporu komunizma i tadašnjem sistemu. Buntovnički stav i revolt prema svemu dovelo ih do uništavanju samih sebe. S njima u novoj emisiji “Život priča” razgovara Tatjana Vojtehovski. 

Sve je počelo kada su zajedno, sa samo 14 godina, prošli kroz prva iskustva intravenoznih droga, ubrzo su probali i heroin, a onda je počeo pravi pakao. Dilovanje, besomučno snalaženje za drogu i trka sa smrću postali su njihova svakodnevica.

Onda su došli do raskrsnice kada su morali da odluče kojim će putem krenuti, da nastave svoj sunovrat ili se otrezne i počnu novi život. Na sreću, odlučili su se za ovo drugo.

Okrenuli su se veri i Bogu, prestali su sa uzimanjem droge i naučili se životnim vrednostima. Danas je tačno 36 godina kako su zajedno, od toga su 29 godina u braku i imaju troje dece. Osnovali su centar za rehabilitaciju narkomana “Raskršće” i za 15 godina izlečili oko 400 narkomana.

Foto: PrvaTV

Foto: PrvaTV

Njihovu kompletnu životnu priču možete pogledati večeras u emisiji “Život priča” na televiziji Prva sa početkom u 22 časa. Autor i voditelj emisije je Tatjana Vojtehovski.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u