Društvo

Carinik je prišao seatu i video prelepe devojke unutra: Krenuo je pretres, a kad se jedna skinula u gaćice, ostao je NEM (FOTO)

Objavljeno: 19.04.2017 | 17:10Izvor: Telegraf.rs

Protiv putnika je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom

Kakvo ludilo na granicama – carinici su tokom praznika na prelazima Gradina i Batrovci zaplenili oko 1.200 grama zlata, saopšteno je danas iz Uprave carina, a najluđi slučaj desio se kad su počeli da pretresaju jednu devojku!Kako je navedeno, na prelazu Gradina, prilikom izlazne kontrole, zaustavljen je automobil “seat alhambra”. U njemu je bilo troje ljudi, svi iz BiH, delovali su skroz obično. Međutim, carinicima je nešto bilo sumnjivo, pa su počeli s detaljnim pretresom.

Putnica se skinula, a u njenom donjem vešu imali su šta i da vide –   400 grama zlatne prašine i oko 70 grama lomljenog zlatnog nakita!

Potom, u istom vozilu, kod druge putnice u brushalteru, pronađeno 140 grama lomljenog zlata, da je i kod trećeg putnika u novčaniku pronađeno oko 50 grama topljenog zlata!

U celom vozilu je, inače, zaplenjeno više od 750 grama zlata.

Foto: Uprava carina

Foto: Uprava carina

Ali to nije sve – na prelazu Batrovci, u teretnom kombiju “iveko” nemačkih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica turskih državljana, carinici su najpre u kaseti za dokumenta pronašli kovertu sa devet narukvica od belog zlata, teških oko 60 grama.

Foto: Uprava carina

Foto: Uprava carina

Potom, carinici su u ručnoj torbi suvozača pronašli još 400 grama nakita od žutog zlata i pozlaćeni švajcarski ručni časovnik “Rodeo”.

Foto: Uprava carina

Foto: Uprava carina

Vrednost zaplenjenog nakita je procenjena na oko 12.000 evra, a protiv putnika je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom.

Izgleda da se šverceri nisu nadali kontroli na Uskrs, ali… pravda je morala da bude zadovoljena.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u