Društvo

BRUTALNO: Srpkinju iz Sandžaka dečko čekićem tukao do smrti, pa je brijačem rezao po vratu!

Objavljeno: 25.07.2014 | 02:34Izvor: Telegraf.rs

Dečko ubijene Hilde Luinović Ajanović priznao je, posle višečasovnog ispitivanja, da je ubio svoju devojku udarajući je čekićem u glavu, kao i da je nakon toga rezao brijačem po vratu

Domeniko dela Roka (26), dečko brutalno ubijene Hilde Luinović Ajanović (29) posle hapšenja priznao je da je svirepo usmrtio svoju devojku u iznajmljenom stanu u naselju Nid u Nemačkoj.

Italijan je posle višečasovnog ispitivanja opisao krvavi zločin, ističući da je prvo udarao čekićem u glavu do smrti, a onda je brijačem rezao po vratu.

- Rekao je da je posle kratke svađe prvo ona njega fizički napala, da bi joj on, potom, uzvratio. Iz ostave je uzeo čekić i udario Hildu nekoliko puta po glavi oštrom stranom alata. Čak je rekao da nije želeo da je ubije, ali da se na to odlučio tek kada je video da je ozbiljno povređena – prenosi izvor iz istrage nemačkog lista “Bild”.

Domeniko D. je nakon zločina, čekić i britvu bacio u dve različite kante za đubre. Protiv njega će biti podignuta optužnica za teško ubistvo, kao i za prikrivanje zločina.

Iako se preko Fejsbuka Domeniko hvalio zajedničkim fotografijama na kojim se vidi par koji deluje zaljubljeno, stvarnost je bila mnogo drugačija nego što se to pokazivalo na društvenim mrežama. Komšije su naime posvedočile da se iz stana u kome su domeniko i Hilda zajednički živeli često čule svađe i glasne rasprave.

Hilda je pre izvesnog vremena završila kurs za kozmetičarke i počela da radi kao šminkerka. To se Domeniku nikako nije dopadalo i, prema pisanju nemačkih medija, smetalo mu je što se ona previše šminka i doteruje.

Devojka, rodom iz Sandžaka, preselila se u frankfurtsko naselje Nid sa trogodišnjom ćerkicom pre nekoliko godina, kada se razvela od svog bivšeg supruga Sanela. Dete je u vreme zločina bilo kod njenih roditelja u Prijepolju.

Telo ubijene Hilde Ajanović, pronađeno je pre nekoliko dana u iznajmljenom stanu u Frankfurtu. Patolozi su, osim povrede glave, koje potiču od udaraca, utvrdili i više rezova oštrim predmetom na vratu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u