Društvo

BORBA ZA ŽIVOT MALIŠANA IZ SMEDEREVA Dečak u bolnici ne zna da mu je otac mrtav

Objavljeno: 10.08.2017 | 14:42Izvor: Alo!

Tuga!

Desetogodišnji dečak K. P., koji je teško povređen nakon sudara u utorak u Smederevu, kada je nastradao njegov otac Nikola P. (62), oporavlja se u Univerzitetskoj dečjoj bolnici u Tiršovoj.

On je u nesreći zadobio prelom leve butne kosti i nalazi se na odeljenju ortopedije.

Nesreća se dogodila kod kasarne Vojske Srbije u naselju Carina kada je Nikola P., vozač kabrioleta „opel kadet” vlasotinačkih tablica, prešao na levu stranu kolovoza. Najpre se sudario sa „mazdom” beogradskih tablica, koja je išla iz suprotnog smera, a potom se zakucao u banderu. Od siline udarca Nikola je ispao iz automobila, dok mu je sin ostao vezan na sedištu. Mališan je prvo bio zbrinut u smederevskoj bolnici, a potom je trensportovan u Beograd. Rođaci nastradalog Nikole još ne mogu da se povrate od šoka i kažu da pored sahrane, koja bi trebalo da se obavi danas, brinu i za stanje mališana.

- Nikola je bio pažljivi vozač, a pogotovo kada je vozio decu. Inače, on osim K. P. ima i dvoje dece iz prvog braka. Ćerku i sina... Kako smo saznali, nesreća se dogodila kada je Nikola sa sinom krenuo do grada. Valjda su se na putu našli i neki vozači skutera i on je krenuo da ih obilazi, kada je iz još nepoznatog razloga izgubio kontrolu. To je sve što znamo. Više ćemo znati kada stigne policijski zapisnik i nakon što saobraćajci pregledaju snimke s okolnih sigurnosnih kamera - rekla je jedna Nikolina rođaka.

Prema njenim rečima, obdukcija je urađena juče.

- Koliko sam razumele, gotova je Nikolina obdukcija, ali njene detalje ne znam. Pomažem porodici u organizovanju Nikoline sahrane, koja će, ako sve protekne kako treba, biti danas - rekla nam je njegova rođaka


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u