Društvo

BIVŠI BOKSER U SEKUNDI OSTAO BEZ MAJKE, ŽENE I ĆERKE: Posle jezive tragedije u Sjenici, bije najtežu bitku u životu!

Objavljeno: 29.04.2016 | 15:10Izvor: Telegraf.rs

U komšiluku Šipčanina vlada muk. Svi se nadaju da će se Amel brzo oporaviti i da njegova druga ćerka Nejla (4) neće odrastati bez oca i majke

U sinoćnjem udesu kod Sjenice, bivši bokser iz Novog Pazara Amel Šipčanin u sekundi je ostao bez majke Ajke (50), supruge Binaide Muratović (26) i dvogodišnje ćerkice Lejle. 

On se nalazi u teškom stanju, smešten je u Zdravstvenom centru u Užicu, na hirurškom odeljenju intenzivne nege.

– Pacijent je primljen sa višestrukim prelomima i životno je ugrožen. Nakon intervencije lekara, njegovo stanje je trenutno stabilno i konstantno se prati – rekla je za Blic portparolka ove zdravstvene ustanove Danijela Milićević.

U komšiluku Šipčanina vlada muk. Svi se nadaju da će se Amel brzo oporaviti i da njegova druga ćerka Nejla (4) neće odrastati bez oca i majke.

– Sva sreća pa ona nije bila sa njima u automobilu – kratko su prokomentarisali.

Foto-ilustarcija: Tanjug/MUP

Foto-ilustarcija: Tanjug/MUP

Izvor iz policije objašnjava da su od siline sudara Ajka, Binaida i mala Lejla nastradale na licu mesta, dok je Amel teško povređen.

– Njih četvoro se nalazilo u “zastavi 101” koja se u mestu Jaćimovo kamenje, na deonici puta od Štavlja ka Sjenici, direktno sudarila sa vozilom “folksvagen pasat” kojim je upravljao A.K. – ispričao je sagovornik.

A.K. je u sudaru zadobio lake telesne povrede, a nakon ukazane pomoći, saslušan je u policiji i po odobrenju nadležnog tužilaštva određen mu je pritvor do 48 sati.

– Zadržavanje je određeno zbog mogućeg uticanja na svedoke, kao i u cilju nesmetanog vođenja krivičnog postupka i reakcije javnosti – objašnjava Nurija Rožajac, osnovni javni tužilac iz Sjenice.

Osim A.K, u “pasatu” su se nalazile još dve osobe. Njegov brat E.K. zadobio je teške telesne povrede i transportovan je u užičku bolnicu gde je zbrinut na Ortopediji i nije životno ugrožen. Treći putnik, K.Z. je iz udesa izašao nepovređen.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u