Društvo

BEBA DANA: Neodoljivog Ignjata danas obožava cela Srbija!

Objavljeno: 04.05.2015 | 13:09Izvor: Telegraf.rs

Srbija danas slavi život Ignjata Miškovića, bebe rođene u "GAK Narodni front", pre samo nekoliko dana


Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Za svaku porodicu, dete je najveći dar i najveća radost. Tako je i u porodici Mišković, koji su svoje zlato, Ignjata, dočekali 23. aprila u 17:15h u beogradskom porodilištu GAK Narodni front.

PROČITAJ JOŠ

  • BEBA DANA: Luna je devojčica koja će vas potpuno raznežiti! (FOTO)

    30. April 2015.
  • OVO MORATE DA VIDITE: Maca i beba u neverovatnim situacijama

    04. Maj 2015.
  • ŠAPTAČ BEBAMA: On okreće bebe u materici, da izađu na pravu stranu! (VIDEO)

    30. April 2015.

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja počeo da svaki dan objavljiuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

Dok smo razgovarali sa Ignjatovom mamom Jasnom, ona je svog prelepog dečačića, teškog 3. 800kg i dugačkog 53 centimetra držala u rukama i osvrnula se na lepotu majčinstva, izazove koji uz to dolaze kao i na to šta majčinstvo za nju predstavlja.

BEBA DANA: Luna je devojčica koja će vas potpuno raznežiti! (FOTO)

Iako mama po drugi put, Jasna nam je rekla da je to novo iskustvo, uvek – a, iznad svega, jednokrajnje nesebično davanje, neverovatna ljubav koju ne nemoguće staviti u reči.

- Nijedna mama ne traži ništa za uzvrat. Majke su tu da daju ljubav, podršku, da stvore život. Ostalo je na detetu.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Kada poraste, Ignjat će živeti u Beogradu koji će, nadamo se, biti još lepši, još veći, mnogo druželjubiviji, sigurniji i još perspektivniji nego sada. Uživaće u svom gradu srećan, veseo i bezbrižan, i verujemo – biće jedana divan mladić!

Najvažnije od svega, nadamo se da će neodoljivi Ignjat izrasti u pametong, kvalitetnog i  uspešnog momka!

Sa svojih 18 godina, on će možda otvoriti ovaj tekst i pročitati šta mu je mama poručila na dan kada su izlazili iz bolnice.

- Majka te je nesebino rodila, nesebično ću te gajiti, i nikada te neću gušiti svojom voljom. Budi ono što jesi, ja sam te rodila zbog sebe, da pokažeš svetu ko si! Uvek ćeš biti voljen najviše na svetu!

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Dragi Ignjate, novinari i urednici Telegrafa ti žele  srećno odrastanje i život, prelepo i radosno detinjstvo, puno uspeha i puno, puno ljubavi!

NAPOMENA: Strogo je zabranjeno kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija. Roditelji su dali saglasnost da jedino portal Telegraf.rs ima pravo na objavljivanje njihovih fotografija i izjava!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u