Društvo

BATA ŽIVOJINOVIĆ: Ne žalim se ni posle tri moždana udara (FOTO)

Objavljeno: 26.11.2015 | 10:16Izvor: Telegraf.rs

- Moj duh je porodični dar. Takvi smo svi u familiji. On je tu gde je, bez moje volje i uticaja - rekao je glumac

Velimir Bata Živojinović, koji je preživeo tri moždana udara, sačuvao je vedar duh. U intervjuu za “Informer”, glumac je rekao da se oseća dobro i naveo da ne shvata ljude koji su namrgođeni.

– Nakon tri moždana udara koja sam doživeo pre više od tri godine, mogu da kažem da se danas osećam mnogo bolje nego u to vreme. To je zasluga moje Lule, koja me drži kao malo vode na dlanu, sestre Lepe Ilić, koje su uz mene i danonoćno, ali i doktorke Ranke Todorović i Nataše Vukićević. Zahvaljujući njihovoj nezi i stručnosti, ja sam u ovakvo dobroj formi – rekao za Bata za ovaj dnevni list.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Foto: Tanjug/Tanja Valič

On je otkrio kako je uspeo da sačuva vedar duh i pored zdravstvenih problema i tegoba.

– Moj duh je porodični dar. Takvi smo svi u familiji. On je tu gde je, bez moje volje i uticaja. To nam je prirodno stanje i prosto se začudim kad vidim da je neko namršten – ističen on.

Na pitanje koje kolege ga posećuju, odgovorio je:

– Moji dugogodišnji prijatelji i kumovi redovno me obilaze: reditelj Dragoslav Lazić i njegova supruga Dragana, scenograf Milenko Jeremić i njegova supruga Ljilja. Gaga je ranije dolazio, sada se i on uspešno oporavlja, očekujem ga ovih dana. Bjela je dolazio, a u uglavnom se svi javljaju telefonom – naveo je čuveni glumac.

Foto: Instagram/batazivojinovic

Foto: Instagram/batazivojinovic

(Telegraf.rs/izvor: “Informer”)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u