Društvo

Bankari, piloti i lekari se najviše švalerišu na poslu!

Objavljeno: 22.10.2016 | 20:50Izvor: medio.rs

U Srbiji su najčešće seksualne vanbračne afere između šefova banaka i šalterskih službenica, lekara i medicinskih sestara i pilota i stjuardesa... Čak dve trećine prevara dešava se između kolega na poslu

Piloti, lekari i bankari su najskloniji švalerisanju u Srbiji, pokazuju istraživanja, a potvrđuju stručnjaci! Prema njihovim rečima, najčešće seks-kombinacije dešavaju se između šefova banaka i šalterskih službenica, pilota i stjuardesa i lekara i medicinskih sestara.Istraživanje poznatog portala "Viktorija Milan", specijalizovanog za vanbračne afere, pokazala su da se čak dve trećine prevara dešava između kolega na poslu, a preljubnici ne biraju mesto za seks - od hotelskih soba, preko automobila, do poslovnih kancelarija.

Lepi, skockani, ljubazni...

Najpoznatiji srpski seksolozi tvrde da se Srbi potpuno uklapaju u nedavno istraživanje ovog poznatog sajta, koje kaže da najviše seksa na radnom mestu ima u bankama, bolnicama i - avionima.

public

Bankari, piloti, stjuardese, lekari i medicinske sestre, sve su to profesije koje podrazumevaju doterane ljude koji mnogo komuniciraju i podrazumeva se da budu ljubazni. Tu se vrti i novac, moć, a ne treba smetnuti s uma ni faktor uniformi. Normalno je da u takvim profesijama lakše i češće dolazi do flerta, a samim tim kasnije i do seksa i vanbračnih afera. Sigurno neće da vara neko ko stalno sedi u četiri zida - kaže naš poznati psihijatar dr Jovan Marić, i dodaje da i muškarci i žene najčešće varaju između sedme i desete godine braka.

Tragom ovog istraživanja, Informer se iz prve ruke uverio da su predstavnici ove tri profesije najskloniji prevarama.

public

Komunikolog i predsednik Udruženja linijskih pilota Velimir Isaković kaže za Informer da ga ne iznenađuju rezultati ove ankete jer profesija pilota na više nivoa predstavlja erotsku fantaziju suprotnog pola, od uniforme, preko važnosti posla, do činjenice da se sve dešava u vazduhu, na visini od 10.000 metara.- Piloti, i ženski i muški, oduvek predstavljaju erotsku fantaziju suprotnog pola zbog uniforme, relativno visokog društvenog statusa i zbog specifičnosti profesije koja nije dostupna svima. Oko 70 odsto dečaka sanja da će postati astronauti, piloti ili sportisti, a devojčice maštaju da će biti stjuardese, doktorke ili učiteljice - ističe Isaković.

Nema iznenađenja ni kada su doktorke i medicinske sestre u pitanju. Direktor Kliničkog centra u Nišu dr Zoran Radovanović kaže da se oduvek zna da najviše švaleracije ima među lekarima i sestrama!

public

- Često se i brakovi rasturaju zato što se doktor zaljubi u medicinsku sestru. Oni dosta vremena provode zajedno na istom odeljenju, česta su i duga noćna dežurstva, pa nije čudno kada se jave emocije i "leptirići" u stomaku - kroz smeh priča dr Radovanović.

Pohotni bankari

Direktorka u jednoj poznatoj banci rekla nam je da su vanbračne afere u njenoj profesiji potpuno redovna stvar i da su najčešće afere između moćnih direktora i lepih i zgodnih službenica ili ličnih asistentkinja.

Nije ni čudo što smo mi bankari u samom vrhu kada je seksualna privlačnost u pitanju! I kod nas u firmi, a verujem i u ostalim bankama, uvek postoje neke tajne ljubavi. One su najčešće između službenica i šefova, ali varnice i strasti "sevaju" i između direktora i njihovih ličnih asistentkinja - otkriva nam ova bankarka, koja nije želela da joj pominjemo ime.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u