Društvo

BANDIDOSI MI TRAŽE 200.000 EVRA ILI ĆE UBITI MENE I MOJE DETE! Jeziv krik Srbina kome preti OZLOGLAŠENA MOTO-BANDA

Objavljeno: 08.02.2016 | 08:56Izvor: Telegraf.rs

- Iz principa im nikada nisam dao ni dinara. Bajkeri me često zovu i šalju poruke: "Plati ili ćemo ubiti i tebe i tvoju porodicu!" Prvo su mi tražili 100.000 evra, a sada 200.000 - kaže S. N. (38), državljanin Srbije i Švedske, koji tvrdi da ga godinama progone "Bandidosi"

S. N. (38), državljanin Srbije i Švedske, tvrdi da ga godinama progone “Bandidosi”, članovi međunarodne kriminalne grupe motociklista, kao i da njegovoj porodici i njemu prete smrću i traže mu reket od 200.000 evra!

Prema njegovim rečima, kada je “postalo ozbiljno” odlučio je da se preseli u Srbiju i da proda restoran, što je i uradio.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

– “Bandidosi” nisu znali da sam u Srbiji, a onda sam u januaru 2013. godine sa šetomesečnim detetom u rukama slučajno naleteo na čoveka koji mi je pretio u Švedskoj, bio je u društvu sa nekadašnjim vođom te bajkerske organizacije u Srbiji. Izvadio je pištolj  i uperio ga u mene. Odmah sam slučaj prijavio policiji, ali mi pretnje stižu i danas – kaže on.

Foto: YouTube / he Gang Files

Foto: YouTube / he Gang Files

S. N. tvrdi da živi u strahu, da je nekoliko puta završio u bolnici zbog visokog pritiska, a najviše se brine za trogodišnjeg sina, tek rođene bebe i supruge.

– Iz principa im nikada nisam dao ni dinara. Bajkeri me često zovu i šalju poruke: “Plati ili ćemo ubiti i tebe i tvoju porodicu!” Prvo su mi tražili 100.000 evra, a sada 200.000 – kaže on.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u