Društvo

Bahati vozač bejzbol palicom polomio rampu Parking servisa!

Objavljeno: 28.08.2014 | 16:19Izvor: Telegraf.rs

Bahati vozač mercedesa je danas u 13.00 časova uz pretnju bejzbol palicom polomio rampu JKP „Parking servis" na parkiralištu na Vidin kapiji, besan jer je prethodno dobio nalog za nepropisno parkiranje vozila. Policija je ubrzo stigla na mesto incidenta i privela nasilnog vozača

Bahati vozač mercedesa je danas u 13.00 časova uz pretnju bejzbol palicompolomio rampu JKP “Parking servis” na parkiralištu na Vidin kapiji. Vozaču luksuznog mercedesa (c klase) saobraćajni policajac jutros je izdao nalog za nepropisno parkiranje vozila na trotoaru na Gundulićevom vencu i potom je po nalogu policije prenet na plac “Parking servisa”.

Izrevoltirani vozač je oko 13 časova došao da preuzme automobil i negodujući što mora da plati cenu prenosa, tražio od radnika da mu podignu rampu. Kada su oni to odbili, nasilnik je upalio automobil, dovezao se do rampe i sam pokušao da je podigne, pa su ga radnici upozorili da su pozvali patrolu policije Starog grada. U tom trenutku, vozač je izvadio bejzbol palicu i krenuo da njome lomi rampu.

Policija je ubrzo stigla i privela ga. Andrija Čupković v.d. direktora „Parking servisa“ zahvalio se policiji, koja je reagovala po hitnom postupku, a nasilnik koji je bejzbol palicom pokušavao da polomi rampu odmah priveden.

- Nasilničko ponašanje pojedinaca koji se nepropisno parkiraju, a iskaljuju bes nad imovinom grada Beograda i komunalnih preduzeća biće najstrože kažnjeno.Da naši radnici i imovina mogu da budu zaštićeni od izgrednika, dokazuje ne samo ovo hapšenje, već i privođenje vozača, koji je pre nekoliko dana pištoljem pretio našem kontroloru. Od ovog posla mnogi Beograđani hrane svoje porodice i nećemo dozvoliti da budu mete bahatih pojedinaca koji ne žele da poštuju komunalni red - rekao je Čupković.

Iako ga policija goni po službenoj dužnosti, protiv ovog vozača će i JKP „Parking servis” podneti prijavu zbog oštećenja i uništenja tuđe stvari. Čupković podseća da policija intenzivno traga i za vozačem italijanskih registarskih tablica, koji je prošle nedelje pobegao dok su naši radnici pokušavali da postave lisice na točkove njegovog automobila.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u