Društvo

BABA (82) SAVLADALA SILOVATELJA: Kada nemaš para, onda ćemo da vodimo ljubav!

Objavljeno: 22.11.2014 | 11:33Izvor: Kurir

R. C. (82) uspela da se odbrani od Danka S., koji je pokušao da je opljačka i siluje

NEGOTIN - Kada nemaš para, onda ćemo da vodimo ljubav - rekao je razbojnik Danko S. (38) i uskočio u krevet R. C. (82) iz Negotina. 

Starica je pružila žestok otpor manijaku i, dok se rvala sa njim, ogrebala ga je po penisu! U međuvremenu, stigla je i policija i uhapsila Danka.

Nije mu ostala dužna

Drama se odigrala u noći između četvrtka i petka, u stanu R. C. u Negotinu. Razbojnik je čuo u komšiluku da starica ne zaključava vrata da bi mogao neko od rođaka da uđe u slučaju da joj pozli jer je bila lošeg zdravlja. On je to iskoristio da se ušunja. Međutim, pretres po kući prenuo je iz sna staricu.

- Tražim pare! Gde ih kriješ? - pitao je lopov vlasnicu kuće.

Baka mu je odgovorila da nema novca i da joj ne pravi lom, ali je provalnik krenuo i u ostale prostorije. Baka je tada uspela da mobilnim alarmira rođaka, koji je odmah pozvao policiju. Napasnik se vratio iz druge sobe i rekao „Baba, ako nemaš para, biće seksa“ i skočio u krevet prestrašene žene.

Ona je pružila otpor napasniku. O njenoj borbi sa manijakom govore brojne povrede po čitavom telu, koje joj je naneo pokušavajući da je siluje, ali je uspela da uzvrati.

- Napadač ju je udarao svuda po telu, po glavi, grudima, međunožju, gušio je i stavljao joj jastuk preko glave da se ne čuje njeno zapomaganje. Međutim, ni baka mu nije ostala dužna. Dok se rvala sa manijakom, izgrebala ga je po penisu - kaže naš sagovornik iz istrage.

Napadač opet u zatvoru

Ubrzo je stigla policija, pa je napadač brzo savladan. Srećom, osim brojnih masnica, baka nije imala teže povrede.

- On je upućen na izdržavanje kazne po ranijim presudama za više krivičnih dela. Trenutno su u toku predistražne radnje pod sumnjom da je prošle noći izvršio krivično delo razbojništvo i nedozvoljena polna radnja - potvrdio je za Kurir Milosav Srećković, osnovni javni tužilac u Negotinu.

Serija napada po Srbiji
STARCIMA PALILI KUĆE, PLJAČKALI IH, GUŠILI JASTUCIMA...

Razbojnici i maloletnici izvršili su tri napada na starije osobe širom Srbije. Protiv dvojice Kostolčana i Smederevca podneta je krivična prijava zbog sumnje da su u selu Bratinac kroz prozor ušli u kuću jedne starice. Držali su joj jastuk na glavi, pretresli joj kuću i ukrali novac. D. C. (34) iz Zaječara uhapšen je zbog sumnje da je naneo teške povrede svojoj babi jer nije htela da mu prepiše kuću. U Užicu je izgorela kuća Novice Goronjica (69). On je policiji rekao da mu je kuću zapalio dečak star 15 godina jer nije hteo da mu da novac.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u