Društvo

Angažovali dete (12) da diluje drogu na ulici!

Objavljeno: 24.10.2014 | 20:05Izvor: Alo!

Beogradska policija uhapsila je šest osoba, od kojih četvoro maloletnika starosti od 12 do 16 godina, zbog sumnje da su se bavili prodajom heroina u beogradskom naselju Karaburma.

Policija sumnja da je Marko B. (25) od zasad nepoznate osobe nabavljao heroin, odnosio ga u stan Riste Jakovleskog (67), gde su drogu prepakivali u manje paketiće, a potom davali uhapšenim maloletnicima da je prodaju na ulici. Tužilaštvo i policija ne isključuju mogućnost da je cela ekipa bila povezana sa vođom jedne navijačke grupe koji je označen kao glavni distributer narkotika u tom kraju.

- U društvu jednog od uhapšenih bio je čovek koji važi za desnu ruku vođe jedne navijačke grupe, ali policajci kod njega nisu ništa pronašli i on nije uhapšen. Sumnja se i radi se na otkrivanju veze uhapšenih i tog navijača - naveo je sagovornik „Alo!“ blizak istrazi.

Policijski operativci su utvrdili da je ta kriminalna grupa dnevno imala oko 50 prodaja droge narkomanima, a prilikom hapšenja kod osumnjičenih je pronađeno oko 60 paketića heroina, vagica za elektronsko merenje, jedan pištolj i 50.000 dinara.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u