Društvo

ALAL VERA MAJSTORI, HUMANOST NA DELU: Ana i Vlade Divac proslavili rođendan

Objavljeno: 18.05.2017 | 21:47Izvor: Kurir

Jedna od najvećih fondacija u Srbiji "Ana i Vlade Divac" večeras je u Narodnom pozorištu upriličila svečanost povodom obeležavanja 10 godina rada.

Proslavljeni košarkaš i njegova supruga organizovali su koktel za prijatelje, poznanike i saradnike kako bi nazdravili za postignuti uspeh, a potom je održan svečani program na kom su dodeljene nagrade.

U protekloj deceniji fondacija je zahvaljujući brojnim donatorima, pojedincima, kompanijama i organizacijama prikupila 13,5 miliona dolara i pomogla preko 600.000 ljudi. Stambeno je zbrinuto više od 700 porodica, podržano preko 800 porodičnih biznisa, obnovila je i opremila više od 90 javnih objekata...

Divac je za Kurir otkrio da se njegova fondacija svakodnevno bori sa novim izazovima, ali cilj mu je da samo guraju napred.

 

"Kada pogledam koliko trenutno fondacija postoji u Srbiji, to mi je veliki ponos. Upravo nam je to i bila ideja, da inspirišemo druge ljude da se bave humanitarnim radom. Svaki dan je izazov, ali mi guramo napred", rekao je jedan od najuspešnijih naših košarkaša.

O čemu je još govorio pogledajte u nastavku:

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u