Društvo

Ako nemate para, poklonite mu dobar seks!

Objavljeno: 28.12.2014 | 12:16Izvor: Telegraf.rs

Vreme praznika je pred nama, a samim time i vreme darivanja. Muškarci su izuzetno seksualni tipovi, stoga ukoliko se odlučite na neki od sledeći poklona, nećete pogrešiti.

Ukoliko još niste smislili šta biste kupili svom dragom za novogodišnje praznike, možemo da vam pomognemo. Kupiti košulju, sat, novčanik ili kaiš je poprilično kliše, a i velika je verovatnoća da ste se do sada toga nakupovali. Darivanje nikada nije lako i uvek kada želite da poklonite nešto, na pamet vam padaju iste stvari. Ipak, pravo je vreme da upalite maštu.

Seksolog Trejsi Koks toplo savetuje da se ove zime vaši pokloni baziraju naseksi igre i obostrano zadovoljstvo. Darujte mu nešto što ćete zajedno iskoristiti u krevetu i što će i vama i vašem partneru doneti neverovatan užitak. Budite smeli, inovativni i verujte da će bitiprezadovoljan onim što je bilo zamotano u sjajnom papiru.

Isprobajte zajedno novu igračku

Seksi igračke su sjajni darovi, ali izbegavajte bilo koji proizvod koji tvrdi je “veći” ili “tvrđi” te bilo kakve asocijacije na veličinu njegovog penisa. Želite da vam to pomogne, a ne da svog muškarca ubijete u pojam. Pametno je izbegavati i sva pomagala koja su namenjena dužem trajanju odnosa. Ukoliko i sledeću godinu želite da budete s njim, odlučite se za zajedničku igračku.

Dobar je izbor vibrirajući prsten, jer je to igračka koja pruža užitak oboma.Priručnici za seks su, takođe, dobar zajednički poklon s obzirom na to da ih možete prelistati zajedno i inspirisati se idejama.

Obećajte mu godinu sjajnog seksa

Ovo ne košta puno – darujte mu 12 meseci seksi tretmana na vašoj privatnoj oglasnoj tabli.

Evo ideje – nabavite oglasnu tablu, a na raznobojne kartice napišite svoje omiljene seksualne poze, mesta, doba dana, najbolji poljubac, gde volite da vas ljubi, stvari koje biste voleli da probate, tajne delove tela koje želite da vam dodirne i ostalo. Igrajte se, on će time biti naprosto oduševljen.

Uđite u Novu godinu… sa praskom!

Kupite kutiju za poklone i pretvorite je u vaše tajno mesto za seksi igračke. Neka u njoj budu vibratori, lubrikanti, ulje za masažu, lisice i povezi, dobar vodič za seks i… noćna gozba može da počne.

Stavite bocu šampanjca u led, navucite seksi komplet i pozovite ga u spavaću sobu. Smejte se, popijte piće, pojedite nešto i onda… Ho-ho-ho!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u