Tenis

(VIDEO) NOVAK SVESTAN DA JE OPET MOĆAN: Savršeno! Evo kako sam se vratio u OVU formu

Objavljeno: 20.05.2017 | 23:21Izvor: Kurir

Novak Đoković je pregazio Dominika Tima u polufinalu Mastersa u Rimu prepustivši mu samo gem i sada ga od trofeja deli još samo finalni okršaj sa Aleksandrom Zverevim.

Đoković je protiv Austrijanca igrao kao nekad - MOĆNO!

Složio se sa ocenom da odavno nije bio tako dobar.

"Bez dileme moj najbolji meč ove godine. Odigrao sam savršeno. Sve što sam hteo, to sam i uradio", počeo je Đoković priču posle trijumfa nad Timom.

"Sve vreme sam se osećao srećnim na terenu", dodao je srpski teniser.

Ovo je bio peti duel Novaka i Dominika, a Đoković još ne zna za poraz. Jednostavno, ima recept za talentovanog Austrijanca.

"Tima morate da izvučete iz njegove zone komfora, da produžite udarce, igrate raznovrsno"...

Lako je to reći, a što je najvažnije, Novak je sve to i uspeo. A dugo mu nije uspevalo da se vrati u formu iz prve polovine prošle godine.

"Postepeno sam podizao nivo forme. Ništa nije došlo odjednom. Mislim da sam dobro igrao i u Monte Karlu, pa i u Madridu. Kako vreme prolazi, osećam se sve bolje na terenu. Dolazak do ovog nivoa je bio proces, za koji se nadam da će se nastaviti".

U nedeljnom finalu u Rimu (16 sati) prvi put će igrati protiv Aleksandra Zvereva.

"Daću sve od sebe da osvojim titulu. U proteklih desetak meseci izgubio sam osećaj zadovoljstva kad igram, ali sada mi se taj osećaj vraća. Meč sa Timom je odličan pokazatelj da sve što radim ide u dobrom smeru. Zverev igra odlično na ovoj podlozi, a mislio sam da mu ne odgovara. Svi kažu da će biti jedan od najboljih na svetu, a on ide u tom pravcu", zaključio je Đoković.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u