Tenis

PRISTALA JE: Dok Ana ponosno pokazuje verenički prsten, Švajni sprema predbračni ugovor!

Objavljeno: 26.06.2015 | 00:46Izvor: Telegraf.rs

Pored prstena, potvrdu o veridbi dao je i njen menadžer putem svoj Fejsbuk profila

Čuju se crkvena zvona! Najbolja srpska teniserka i jedna od najlepših sportistkinja na svetu Ana Ivanović verila se sa Bastijanom Švajnštajgerom i to je definitivno potvrđeno.

Posle nekoliko meseci nagađanja istina je da se jedan od najglamuroznijih sportskih parova odlučio da napravi naredni korak u svojoj vezi. Tajna je otkrivena na svečanosti u Londonu pred predstojeći Vimbldon gde se Srpkinja pojavila ponosno pokazujući na levoj ruci verenički prsten.

Foto: Profimedia/Goff Photos

Foto: Profimedia/Goff Photos

Potvrda je stigla i od menadžera srpske teniserke Dena Holcmana koji je na svom Fejsbuk profilu okačio zajedničku fotografiju sa njima i napisao:

– Ana i Bastijan. Tako sam srećan zbog njih.

Takođe, da se nešto veliko sprema da se zaključiti i na osnovu pisanja nemačkih medija koji tvrde da Švajnštajgerov advokatski tim već sprema predbračni ugovor, a prema njihovim saznanjima u njemu će pisati da Ivanovićeva u slučaju razvoda neće imati pravo na njegovu imovinu, mada s obzirom na to koliko ona zarađuje u karijeri nije joj ni potrebno.

Navijači nisu baš oduševljeni ovom odlukom nemačkog reprezentativca, jer im se čini da otkako je u vezi sa prelepom Anom, više pažnje posvećuje njoj, nego fudbalskom terenu.

Foto: Profimedia/KCS Presse

Foto: Profimedia/KCS Presse


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u