Tenis

PAPARACO: Nole na večeri sa Šarapovom

Objavljeno: 07.03.2017 | 14:17Izvor: Kurir

Novak i Marija uhvaćeni kako jedno za drugim ulaze u isti restoran u okviru humanitarne akcije svetskih tenisera i slavnih glumaca

Novak Đoković i Marija Šarapova zapalili su Holivud! Srbin i Ruskinja glavne su zvezde „Dezert smeša“, humanitarne akcije poznatih tenisera i glumaca, a uhvaćeni su kako ulaze u isti restoran u Los Anđelesu.


Novak je posle ispadanja sa turnira u Akapulku otišao do „grada anđela“, gde već nekoliko dana uživa u kalifornijskom suncu, a uveče obilazi poznate lokale.

Tako su ga paparaci uslikali ispred jednog od najboljih restorana u gradu „Keč LA“. Sve to ne bi bilo toliko čudno da se u istom restoranu nije pojavila i lepa Maša.

Očigledno da su bili zajedno na večeri, iako je fotografisanje unutrašnjosti lokala bilo strogo zabranjeno.

Ovaj restoran nudi sve moguće vrste hrane, posebno vegansku, koju Nole forsira u poslednje vreme. Specijaliteti nisu skupi, u proseku deset dolara.


Što se tiče humanitarne akcije glumaca i tenisera, trenutno je poznato da će domaćin biti poznati glumac Džon Hem, koji je tumačio lik Dona Drejpera u seriji „Ljudi sa Menhetna“, a dolazak su potvrdili Timoti Olifant, Marša Gej Harden i Peri Rivs, dok se učešće još nekih većih faca drži se u tajnosti jer će to biti iznenađenje.

Moguće je da tenis protiv Noleta zaigra i Kevin Spejsi. Dovoljno je reći da će za ovu priliku reket ponovo u ruke uzeti i legendarni Andre Agasi, koji je mnogo puta do sada rekao da obožava Noleta.

Akcija
Igrajte s Noletom za 1.200 dolara

Igranje tenisa sa poznatim glumcima i teniserima biće dozvoljeno svakom ko uplati 1.200 dolara u dobrotvorne svrhe. Posebna priča je večernji parti, gde će ove godine nastupiti niko drugi do poznati di-džej Bob Sinkler, a oni koji žele da prisustvuju žurki sa glumcima i teniserima, moraće da izdvoje pet hiljada dolara.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u