Tenis

NOVAK OŠTRO ODGOVORIO: Ne mislim da je 2016. bila neuspešna!

Objavljeno: 01.01.2017 | 23:55Izvor: medio.rs

Srpski teniser Novak Đoković je pred početak nove sezone istakao da prethodna godina nije bila neuspešna, iako je prvo mesto na ATP listi prepustio Endiju Mareju

Novak Đoković počinje sezonu u Dohi kao i prošle godine o kaže da je za njega 2016. godina bila neverovatna.

Drugi reket sveta novu sezonu počinje na turniru u Dohi, baš kao i prošle godine. Svi čekaju da vide kako će Novak izgledati u 2017. godini, jer se smatra da je prethodna godina bila neuspešna.

Ne mislim da je šest meseci, drugih šest meseci u 2016. godini bio neuspeh ili tako nešto. Ja nikada ne razmišljam na taj način. To nije moja filozofija, da gledam stvari na taj način, kao da nisam uspeo, ili da sam podbacio ili pao... Jednostavno imam osećaj da je svako iskustvo na neki način blagoslov - rekao je Novak na više puta ponavljana pitanja, i dodao:

Za mene je 2016. bila neverovatna. Ne mogu da se složim sa konstatacijom da 2016. nije bila dobra godina za mene.

Iako je prvobitno objavio da će propustiti turnir u Dubaiju posle Australijan opena, Novak je ostavio mogućnost da ipak zaigra na turniru koji je do sada pet puta osvajao.

Da vidim prvo koliko daleko ću otići u Dohi, a onda i na Australijan openu. Tek nakon toga ću odlučiti da li ću igrati u Dubaiju - zaključio je Đoković.

Novak će novu sezonu početi u ponedeljak u Dohi duelom sa Janom Lenardom Štrufom.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u