Tenis

Novak ne igra Rolan Garos?

Objavljeno: 21.04.2014 | 08:04Izvor: Kurir

Đoković će morati da pauzira, verovatno će preskočiti turnir u Madridu, a neizvestan je i predstojeći grend slem u Parizu

Nadamo se najboljem!
Novak Đoković poražen je u polufinalu Monte Karla od Rodžera Federera sa 2:0, ali veći problem je to što je naš teniser u tom duelu povredio zglob ruke i postavlja se pitanje da li će biti spreman za Rolan Garos, koji počinje krajem maja. Jedina dobra stvar u svemu je to što drugi reket sveta neće morati pod nož.

- Neće biti potrebna operacija, imam zakazan pregled kod lekara, a zatim ću uraditi i magnetnu rezonancu da bi se utvrdilo kolika je težina povrede. Pre nedelju dana sam radio preglede i nije bilo nikakve rupture. Ovo sada nije u mojim rukama. Jedino je sigurno da mi predstoji odmor od tenisa i na teren ću se vratiti samo kad budem 100 odsto spreman - kazao je Đoković i dodao:

- Od kraja prvog seta svaki udarac je bio bolan, naročito prilikom servisa. Nisam hteo da se predam, onda ljudi počinju da govore različite stvari o meni, i to je osnovni razlog zašto sam igrao do kraja.

On je istakao da je veći deo meča protiv Federera imao problema sa zglobom i da već duže vreme kuburi s povredom.
- Povredu zgloba vučem već 10 dana, ali sam pokušao da ne razmišljam i ne pričam o tome. Uradio sam sve što sam mogao tokom tog perioda da se zalečim, bio sam na lekovima svaki dan, koristio sam različite terapije, primao injekcije, ali nije uspelo - zaključio je Đoković, koji će verovatno preskočiti turnir u Madridu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u