Tenis

Ni Beograd, ni Monte Karlo: Znate li gde će Novak za novaka?

Objavljeno: 24.12.2014 | 11:30Izvor: Telegraf.rs

Srpski teniser će zajedno sa porodicom dočekati Novu godinu i to na jednoj egzotičnoj destinaciji

Prvi doček Nove godine se sinom Novak Đoković ne želi da propusti. Zato će on, njegova supruga Jelena i mali Stefan prve dane u 2015. godini provesti zajedno i to daleko od očiju javnosti, ali u predivnom ambijentu u Dubaiju.

Porodica Đoković je u utorak krenula put Dubaija gde će zajedno provesti nastupajuči praznik, a srpski teniser je pažljivo vodio računa o tome da li su poneli sve što im je potrebno za malog Stefana s obzirom da prvi put sa njime idu van Evrope.

Nema sumnje da će ovo itekako prijati najboljem reketu sveta, koji je od početka svoje profesionalne karijere prelaske u novu godinu uglavnom provodio radno pripremajući se za start sezone. Sada ga očekuje egzibicioni meč 2. januara u Abu Dabiju, tako da je ovo bila idealna prilka da najluđu noć proslavi u krugu onih koje najviše voli.

Tako će on produžiti druženje sa porodicom za još desetak dana, a nema sumnje da će uporedo sa pripremama za start sezone pomagati i svojoj supruzi oko brige o bebi i preuzeti na sebe očinske obaveze.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u