Tenis

LEGENDA ZABRINUTA ZA NOVAKA: Samo Bog zna sa čime se bori i zašto je polovina onog igrača!

Objavljeno: 21.01.2017 | 12:23Izvor: medio.rs

Nekadašnji američki teniser i bivši broj 1 Andre Agasi ne gubi veru u Novaka Đokovića, ubeđen je da će vrlo brzo da se vrati u staru formu, iako trenutno tako ne deluje

- Možda sam iznenađen rezultatom i više od svih jer sam Novakove uspehe slavio do tačke da sam predviđao da će osvojiti bukvalno sve. Pogotovo je iznenađenje to što je izgubio u Melburnu - rekao je Agasi.Nekada prvi teniser sveta ističe da ne postoji razlog da se Đoković ne vrati u prepoznatljivu formu. 

Svako ima  jedinstveni put - vi novinari gledali ste mene kako sam pao na samo dno tokom dve godine, a uveravam vas da Novak neće imati tako težak put. On je fantastičan sportista, još ima vremena pred sobom. Verujem da će se brzo vrati tamo gde je bio. Jedan je od najvećih. Ne možemo da ga otpišemo prerano. Delovalo je da će Novak osvojiti sve, a onda se probudio jednog dana i sve je bilo drugačije, kao da se desilo preko noći. Samo Bog zna šta se dešava i sa čime se Novak bori i zašto sada izgleda kao samo polovina onog igrača koji je bio tako dugo. Ipak, ono u šta sam siguran jeste da isto tako Novak vrlo brzo može da se vrati na staro  - zaključio je Agasi. 

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u