Tenis

Ima se, može se: Đoković kupio dva stana na Menhetnu, Ronaldo će mu biti komšija! (FOTO)

Objavljeno: 18.01.2017 | 19:26Izvor: Telegraf.rs

Srpski teniser "istresao" 5,4 miliona dolara za luksuznu nekretninu

Godine dominacije na ATP turu i gomila zarađenog novca omogućile su srpskom teniseru Novaku Đokoviću da sebi može da priušti i takav luksuz kao što je stan u elitnom njujorškom kraju, Menhetnu.I to ne jedan stan, već dva.

Naime, prema pisanju eminentnog lista “Wall Street Journal”, Novak je kupio dve stambene jedinice ukupne veličine 2000 kvadrata i mada se na navodi po kojoj ceni, procena je da je za to zadovoljstvo izdvojio 5,4 miliona dolara.

Pre godinu i po dana i slavni fudbaler Kristijano Ronaldo je kupio stan takođe na Menhetnu koji je platio 16,5 miliona dolara.

Novakov budući stan nalazi se u jednoj od dve kule i one su delo čuvenog arhitekte Renca Piana u čija se idejna rešenja naš teniser prosto zaljubio i njegov je veliki fan.

Foto: mansionglobal.com

– Dopada mi se dizajn dve kule, a i lokacija je fantastična – rekao je srpski teniser, koji će, kao i svi ostali stanari zgrade koja će biti završena 2018. godine, na raspolaganju, pored svega ostalog, imati i bazen sa slanom vodom.

– Njujork i Majami su česta mesta na mojoj listi putovanja i biće sjajno što ću od sada imati gde da budem i da se osećam kao kod kuće – dodao je Novak koji je nedavno kupio i nekretninu u Majami Biču koju je takođe dizajnirao Piano.

Foto: mansionglobal.com

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u