Tenis

FAJT ZBOG ĆEVAPA! Novak Đoković i Bogdan Obradović se svađali u svlačionici!

Objavljeno: 06.02.2017 | 18:09Izvor: medio.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Bogdan Obradović posvađali su se u Nišu, saznaje Informer! Srbija je u "Čairu" pobedila Rusiju u 1. kolu Svetske grupe Dejvis kupa, a Nole i Bogdan raspravljali su se u subotu, i to zbog roštilja!?

Bivši selektor Dejvis kup tima Srbije u subotu je došao u Niš kako bi dobio priznanje od Teniskog saveza Srbije (TSS) za deset godina provedenih na klupi reprezentacije i tom prilikom je održao govor.

Moram da se zahvalim niškoj publici. Ako vas je pogodilo što Nole ne jede ćevape, on nije mislio ništa loše, evo ja ih jedem. Hvala teniserima za deset godina sjajne saradnje, želim im sve najbolje - rekao je Obradović, ne sluteći da će time izazvati haos.

Ulje na vatru

Noletu se nimalo nije dopalo što ga je Obradović pred publikom u "Čairu" prozvao za to što ne jede meso. Đoković je u svlačionici zamerio Bogdanu, međutim, ni ovaj mu nije ostao dužan, pa je došlo do žestoke rasprave. Odnosi su nekako izglađeni, ali se Obradović ubrzo posle toga pokupio i otišao iz Niša, ne odgledavši dubl meč.

Javnost, inače, kritikuje Novaka što ne jede meso, pa je on smatrao da ne treba još i Obradović da doliva ulje na vatru, i to pred punom dvoranom. Zato su se raspravljali u svlačionici. Bilo je žestoko, ali su na kraju sve sredili - otkriva dobro obavešteni sagovornik Informera.

Starsportphoto

Sam Obradović potvrdio je za Informer da jeste imao malo žustriji razgovor sa Đokovićem posle ceremonije, ali nije želeo da prizna da su se posvađali.- Sa Novakom mogu o svemu da pričam, u odličnim smo odnosima. Možda je to nekome sa strane izgledalo kao svađa. Uvek mu kažem šta mislim. Govorio sam i njemu i javno da mi se ishrana i to sa mentalnim trenerom ne dopada. Ja sam uvek bio raspoložen za šalu, ta izjava u "Čairu" je bila šala, bez zle namere - objašnjava Obradović.

Privatni problem

Čini se da ni čelnici TSS nisu bili presrećni što je Obradović u Nišu, pa je on prvo iz hodnika gledao meč, a kad je konačno našao sedište, rečeno mu je da je to mesto rezervisano. Ubrzo potom bivši selektor je napustio "Čair" i uputio se za Beograd.

Obradović, međutim, tvrdi da nije bilo nikakvih problema.

TSS mi je našao mesto. Odlično sam dočekan, čak me je i potpredsednik Goran Đoković zvao da sednem sa njim u ložu. Hvala i njemu i predsedniku Mirku Petroviću na ukazanoj časti. Morao sam nazad za Beograd jer mi je iskrslo nešto, privatni problem - tvrdi Obradović.

Pobeda sakrila bruku

Srbija je već u subotu obezbedila trijumf nad Rusijom pobedivši u dublu, pa je Đokovićeva i Obradovićeva svađa brzo zaboravljena. Sam Novak se pre nekoliko dana zahvalio Obradoviću, ali ga u subotu nije pominjao.
Hvala Obradoviću na uspešnoj saradnji i sjajnim rezultatima, ali i Nenadu Zimonjiću, koji je prihvatio funkciju selektora - rekao je tokom Dejvis kup nedelje Đoković.

INFORMER,RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u