Tenis

ĐOKOVIĆI TUŽE ITALIJANE!? Srpski teniser ogorčen zbog tvrdnji da je bio pred razvodom!

Objavljeno: 30.08.2016 | 14:46Izvor: medio.rs

Novak i Jelena Đoković pobesneli su zbog tvrdnji "Gazeta delo sporta" i spremni su da tuže Italijane, kaže izvor Informera

Ugledni sportski list objavio je da su njih dvoje pre nekoliko meseci bili pred razvodom, što im se uopšte nije svidelo.

Lavinu je pokrenula Đokovićeva izjava da je u trećem kolu Vimbldona izgubio zbog privatnih problema. Iako nije precizirao kojih, "Gazeta" je navela da je Novak pred grend slem u Engleskoj bio u svađi sa suprugom.

Zato se Jelena i Nole dvoume da li da presaviju tabak i tako stanu nagađanjima vezanim za njihov privatni život.

Veoma su ih razbesnele takve tvrdnje. Posebno jer se trude da budu otvoreni i iskreni, a onda se njihove reči tako zloupotrebljavaju i izvrću - rekao je naš izvor. 

Lažu i Hrvati

Prema rečima našeg sagovornika, čitava priča plasirana je u javnost u najgorem mogućem trenutku po Novaka.

Nečuveno je to što se priče o nepostojećem razvodu plasiraju pred početak Ju-Es opena, pa umesto da se koncentriše na takmičenje, Nole mora da razmišlja o napisima u štampi. Veoma su ljuti i ozbiljno razmišljaju da tuže Italijane - istakao je naš izvor, koji dodaje da ni sam nije mogao da ostane imun na gnusne laži o srpskom šampionu.

informer

Nagađanja "Gazete" dovela su do toga da i mediji u regionu počnu da plasiraju razne neistine. Tako je hrvatski portal Index.hr objavio da je do krize u Noletovom i Jeleninom braku došlo zbog toga što je naš teniser ove godine imao aferu sa izvesnom indijskom glumicom.

Đoković je imao avanturu s indijskom glumicom Dipikom Padukone. Jelena je zbog toga odvojila svoj bankovni račun od Novakovog - piše Index.hr, ne nudeći nikakav dokaz za svoje tvrdnje.

Nole je zaista u martu uslikan sa Padukoneovom ispred jednog noćnog kluba u Los Anđelesu. On je u izlazak izašao nakon što je prisustvovao košarkaškoj utakmici Los Anđeles Lejkersa u "Stejpls centru".

Jecina drugarica

Britanski mediji odmah su počeli sa spekulacijama da su Đoković i bolivudska glumica u vezi. Međutim, ispostavilo se da je Dipika Pandukone bliska prijateljica Noletove supruge Jelene i da je veliki ljubitelj tenisa. Ona je čak i nekoliko puta igrala egzibicione mečeve sa Novakom, ali i sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Jelena i Novak su u vezi 11 godina, a od toga su dve godine u braku. Za sve to vreme Noleta su povezivali sa mnogim domaćim i stranim lepoticama (pogledajte tabelu), ali nijedna od tih priča nikad nije potvrđena.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u